Magazin Süreyya Yalçın Türkbükü'nden vazgeçti

Süreyya Yalçın Türkbükü'nden vazgeçti

Paylaş
Süreyya Yalçın Türkbükü'nden vazgeçti

Plajlarda giydiği iddialı mayoları ve takıları ile çok konuşulan Süreyya Yalçın, bu yaz Bodrum Türkbükü'nden vazgeçti

Bir süredir sevgilisi Tugay Gökkaya ile birlikte Göcek’te tatil yapan sosyetik güzel, Hilton Dalaman Resort & Spa Genel Müdürü Geylan Dursunoğlu’nun özel daveti ile otele geldi.
Sevgilisi Tugay Gökkaya ve 2 arkadaşı ile Hilton Dalaman Resort & Spa’ya gelen Süreyya Yalçın, pop müzik sanatçısı Oğuzhan’ın sahne aldığı ve otelin yeni başlattığı ’Türkçe Pop geceleri’ adlı programa katıldı. Oldukça keyifli bir gece geçiren Süreyya Yalçın’ın yanına gelen sanatçı Oğuzhan, kendisini ilk gecede yalnız bırakmadığı için Süreyya Yalçın’la kadeh tokuşturarak teşekkür etti.

KÜRŞAT BAŞAR’DAN SAKSAFON SOLO

Gecede bir de sürpriz yaşandı. Bir süredir otelde tatil yapan gazeteci, yazar ve televizyon programı yapımcısı Kürşat Başar, Genel Müdürü Geylan Dursunoğlu’nun ricasıyla sahne aldı. Oğuzhan’a sahnede saksafonu ile eşlik eden Kürşat Başar, başarılı performansı ile dinleyenleri mest etti. Kürşat Başar misafirlerin yoğun tezahüratı sonrası müthiş bir saksafon solosu da yaptı.
Gece sonunda gazetecilere açıklamada bulunan Süreyya Yalçın, Göcek’teki yatında tatil yaptığını belirterek, "Oğuzhan çok sevdiğim bir arkadaşım. Genel Müdür Dursunoğlu’nun davetlisi olarak onu dinlemek için buraya geldim. Otelde beni çok iyi ağırladılar, bundan sonra tatillerimi Hilton Dalaman Resort Spa’da geçireceğim" dedi.
Süreyya Yalçın, sevgilisi Tugay Gökkaya ile ilgili evlilik sorusuna ise "Lütfen özel hayata girmeyelim" yanıtını verdi.


Cihan KAYA/ORTACA (Muğla), (DHA)

Haberin Devamı