Gündem Suriye'de şehit düşen askerin Afyonkarahisar'da yaşayan babası: Ahmet'ime bir şey mi oldu?

Suriye'de şehit düşen askerin Afyonkarahisar'da yaşayan babası: Ahmet'ime bir şey mi oldu?

Paylaş
Suriye'de şehit düşen askerin Afyonkarahisar'da yaşayan babası: Ahmet'ime bir şey mi oldu?

Fırat Kalkanı harekatında şehit olan piyade uzman çavuş 26 yaşındaki Ahmet Şahin’in acı haberi memleketi Afyonkarahisar’ın Çay İlçesi’nde oturan ailesine ulaştı. Baba İsmail Şahin: Bu bayraklar ne? Yoksa Ahmet’ime bir şey mi oldu?

Suriye’nin El- Bab Bölgesi’nde bombalı araçla yapılan saldırıda şehit olan piyade uzman çavuş Ahmet Şahin’in, Çay İlçesi Vakıf Mahallesi Emekler Sokak’taki baba evine gelen görevliler, oğlunun şehit olduğu haberini anne Emine Şahin’e verdi.



Acı haberle gözyaşlarına boğulan Emine Şahin’i, görevliler, yakınları ve komşular sakinleştirmeye çalıştı.

ŞEHİT BABASI: AHMET’İME BİR ŞEY Mİ OLDU?



Şehit Uzman Çavuş Ahmet Şahin’in tarlaya çalışmak için gittiği için evde bulunamayan babası İsmail Şahin, motosikletiyle eve döndüğünde, gördüğü kalabalığı görünce şaşırdı.

Evinin balkonuna Türk bayrağı asıldığını gören İsmail Şahin, "Ne oluyor burada, bu bayraklar nedir, indirin bu bayrakları. Yoksa Ahmet’ime bir şey mi oldu?" diye gözyaşı döktü.

Fenalık geçiren şehit babası İsmail Şahin’i çevredekiler ve yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

Baba Şahin, gözyaşları ve feryatlar içinde eve girdi.

15 TEMMUZ'DA EVLENMİŞTİ


Şehit Uzman Çavuş Ahmet Şahin 15 Temmuz’da Şeyma Şahin ile evlenmiş, eşi sınır ötesi operasyona katıldığı için Şeyma Şahin kayınvalidesi ve kayınpederiyle birlikte kalıyordu.


AĞABEYİ DE ASKER


Ahmet Şahin’in asıl görev yerin Kayseri'ydi. Geçici görevle Fırat Kalkanı Harekatı’na katılmıştı. Şehidin ağabeyi Mahmut Şahin’in de Erzurum’da astsubay olarak görev yaptığı öğrenildi.


Fırat Kalkanı Harekatında 2 asker şehit oldu, 1 asker ağır yaralandı