Türkiye (Son Dakika) Sürpriz evlilik teklifinde bulunduğu sevgilisini bıçaklayarak hastanelik etti

Sürpriz evlilik teklifinde bulunduğu sevgilisini bıçaklayarak hastanelik etti

Paylaş
Sürpriz evlilik teklifinde bulunduğu sevgilisini bıçaklayarak hastanelik etti

Bodrum'da aşçılık yapan 38 yaşındaki Fatih Zencir, geçen nisan ayında havalimanında çiçekler ve mumlarla sürpriz evlilik teklifi yaptığı İngiliz vatandaşı kadın arkadaşı 41 yaşındaki Faiza Drid'i çıkan tartışmada boğazı ve yüzünden bıçakla yaraladı. Olayın ardından kaçan Fatih Zencir, 10 saat sonra saklandığı evde yakalandı

Aşçı Fatih Zencir, İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan, süpermarket müdürü Faiza Drid'e geçen18 Nisan'da Milas-Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Bölümü'nde yere çiçekler ve mumlarla İngilizce 'Will you marry me' (Benimle evlenir misin) yazarak, sürpriz evlenme teklifi yaptı.


SÜRPRİZ TEKLİFİ KABUL ETTİ


Bu manzara karşısında şaşıran Drid, duygulanıp Fatih Zencir'in boynuna sarıldı. Teklifi kabul eden kadın, çevredeki yolcuların alkışları arasında kendisine uzatılan yüzüğü parmağına taktı.


MUTLULUKLARI UZUN SÜRMEDİ


Ancak, ikilinin bu mutluluğunun fazla sürmedi. Fatih Zencir, sık sık tartıştığı nişanlısı Drid ile bugün saat 04.00 sıralarında Bitez Sahili'nde buluşup, aralarındaki sorunu çözmek istedi. Bir yandan da içki içen Fatih Zencir, aralarında çıkan tartışa üzerine Drid'i cebinden çıkardığı bıçakla boğazından ve yüzünden yaralayıp kaçtı.



Drid, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahale sonrası genç kadın, yaralarının derin olması nedeniyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilip, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

'BARLARDAN ÇIKMADI, BENİ REZİL ETTİ'


Polis, olayın ardından kaçan Fatih Zencir'i bugün saat 14.00 sıralarında, saklandığı Turgutreis Mahallesi'ndeki evde yakaladı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde suçunu itiraf eden Fatih Zencir "Onu çok sevmiştim. Evlenme teklifi etmiştim ama o Bodrum'a geldikten sonra barlardan diskolardan çıkmadı. Kendisini de beni de rezil etti. Alkollüydüm bir anlık sinirle ne yaptığımı bilmiyorum, üzgünüm. Davranışlarıyla beni de kendini de yaktı" dedi.



Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

DHA

Haberin Devamı