Magazin Sürpriz pek 'Olgun' olmadı

Sürpriz pek 'Olgun' olmadı

Paylaş
Sürpriz pek 'Olgun' olmadı

Oyuncu Meltem Cumbul, 40'ıncı doğum gününü dostlarıyla kutladı. Sabah 05.00'e kadar devam eden partide bir de tatsız olay yaşandı

- Nişantaşı’ndaki Zihni adlı mekanda gerçekleşen partiye, ünlüler akın etti. Davete katılanlar arasında Yavuz Bingöl, Arda Turan - Sinem Kobal, Ebru Akel, Nehir Erdoğan, Selçuk Yöntem, Özkan Uğur, Zeyno Gönenç, Ece Sükan - Ediz El Hadef, Yonca Evcimik, Nejat İşler - Berrak Tüzünataç ve Gürgen Öz vardı.

- Doğum günü partisi saat 21.00’de caz müzikleriyle başladı, ilerleyen saatlerde ünlülerin türküleriyle devam etti. Cumbul da ‘Sarı Gelin’ adlı türküyü seslendirdi.

- Davetlilerden oyuncu Olgun Şimşek, yakın arkadaşı Yavuz Bingöl’ün piyano başında türkü söylemesini istedi. Ancak gecenin DJ’i canlı performansı kesemeyeceklerini belirtti. Bunun üzerine Şimşek sinirlendi ve küfür etti. Partinin havasını değiştiren olay sonrası oyuncu zorla sakinleştirildi.


- Olay sonrası konuklar mekanı yavaş yavaş terk etti. Meltem Cumbul çıkışta, “Gördüğünüz üzere hiçbir şey yok. Çok güzel bir partiydi. Hepimiz arkadaşız” dedi.

- Geçtiğimiz günlerde barışan Nejat İşler ve Berrak Tüzünataç, partiye ayrı ayrı geldi. Ama ikili içeride birlikte vakit geçirdi.

- Oyuncu Rıza Kocaoğlu ile adı aşk dedikodularına karışan Nehir Erdoğan ise, partiye yalnız katıldı. Ancak onların da partide buluştukları söyleniyor.

Haberin Devamı