Türkiye (Son Dakika) Sürücünün akılalmaz dikkatsizliği: Anne ve çocuklarını ezdi, frene bile basmadı

Sürücünün akılalmaz dikkatsizliği: Anne ve çocuklarını ezdi, frene bile basmadı

Paylaş
Sürücünün akılalmaz dikkatsizliği: Anne ve çocuklarını ezdi, frene bile basmadı

İstanbul Sancaktepe’de akılalmaz şekilde dikkatsiz davranan bir sürücü, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve çocuklarını ezdi. Çok düşük bir hızla seyretmesine rağmen, bomboş yolda anne ve çocukların üzerinden geçen sürücü, birilerini ezdiğinin farkına bile varmadığı için frene basmadı; dolayısıyla arka tekerleriyle de ezmeye devam etti

İstanbul Sancaktepe'de bir hafif ticare araç sürücüsi, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve çocuklarını ezdi. Anne ve çocuklarını yaklaşık 3 metre sürükleyen sürücüyü, çevredeki vatandaşlar uyararak durdurdu. Kaza sonrası, çevredeki vatandaşlar anne ve çocukların yardımına koştu.

Haberin Devamı

YARALI ATLATTILAR

Olayı gören çevredeki esnaflardan İbrahim Yavuz "Araba ile caddeye dönmek isterken, karşıdan karşıya geçmek isteyen kadın ve çocukları altına aldı. Kadının bacağı kırılıyor, çocuklarda ufak sıyrıklarla atlatıyor olayı. Kadının durumu çocukların durumuna göre biraz daha ağırdı" dedi.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, bir süre bekleyen anne ve çocuklar dikkatlice yolun karşısına geçiyor. Bu sırada caddeye dönen dikkatsiz sürücü, anne ve çocuklarını ezerek aracın altına alıyor. Olayı gören vatandaşlar anne ve çocukların yardımına koşuyor.