Türkiye (Son Dakika) Sürünün içine kamyon daldı: 21 koyun telef oldu

Sürünün içine kamyon daldı: 21 koyun telef oldu

Paylaş
Sürünün içine kamyon daldı: 21 koyun telef oldu

Denizli'de, karayolundan geçen koyun sürüsüne çarpan kamyon 21 koyunu telef etti

Telef olan koyunlarının gebe olduğu öğrenilirken, hayvanların sahibi kazanın ardından gözyaşlarını tutamadı. Kaza, saat 18.00 sıralarında, Honaz İlçesi’ne bağlı Gürlek Köyü Denizli-Ankara Karayolu üzerinde meydana geldi.

Haberin Devamı

Eşi Halil Deste ile kredi çekerek aldığı sürüyü otlatmak için Gülser Deste, araziye çıktı. Karayolunun karşısına geçirilmek istenen sürüye, Ankara yönüne giden Mustafa Coşkunpınar’ın (55) kullandığı 20 DA 679 plakalı kamyon çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle telef olan koyunlar parçalara ayrıldı. Yapılan kontrolde 21 koyunun telef olduğu belirlendi.

Telef olan koyunların gebe olduğu öğrenilirken, Gülser Deste gözyaşlarını tutamadı. Ağlayan Gülser Deste, "Koyunları krediyle aldık. Şimdi ben ne yaparım. Keşke bende ölseydim" dedi. Karayolunun altındaki alt geçidin kapalı olduğunu belirten Gürlek Köyü sakinleri, "Burada alt geçit var, ama toprakla kapalı, açık olsaydı, buradan geçerlerdi, bu kazada yaşanmazdı" dedi. Ulaşımın bir süre kontrollü sağlandığı kaza yeri yaklaşık 1 saat sonra normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

DHA