Magazin Survivor 26. yeni bölüm fragmanı izle: Görünmez kaza! Yiğit Dikmen kimdir?

Survivor 26. yeni bölüm fragmanı izle: Görünmez kaza! Yiğit Dikmen kimdir?

Paylaş
Survivor 26. yeni bölüm fragmanı izle: Görünmez kaza! Yiğit Dikmen kimdir?

Survivor 26. bölüm bu akşam Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara geliyor. Survivor yeni bölümde All Star takımı ile Gönüllüler takımı muhteşem bir yemek ödülü için kozlarını paylaşacak. Yarışma esnasında ise Yiğit Dikmen talihsiz bir kaza geçiriyor. Bakalım ödül oyununu hangi takım kazanacak?

Survivor 26. bölüm yine heyecan dozajı yüksek bir bölüm olacak. Survivor yeni bölümde iki takım yemek ödülü için karşı karşıya gelirken Ünlüler ve Gönüllüler ödülü görür görmez yine çığlık atmaya başlıyor. Öte yandan yarışma esnasında Ünlüler takımında Yiğit Dikmen talihsiz bir kaza geçirerek yere yığılıyor.

ANIL İLE ELİF BİRBİRLERİNİ ELEŞTİRİYOR

Survivor'ın yeni bölümünde Anıl ile Elif yine birbirlerini hedef alıyor. Anıl, Elif'i adada laylaylom takılmakla suçlarken çok göze battığını söylüyor. Elif ise Anıl'ı parkurdaki kötü performansı üzerinden vuruyor.

HAKAN HAFTALAR SONRA PARKURDA

Geçen haftalarda yarışma esnasında kafasını engele çarpıp boynundan sakatlanan Hakan bu akşam ilk kez sahada mücadele verecek. Hakan Hatipoğlu'nun performansı meak ediliyor.

YİĞİT DİKMEN SAKATLANDI

Yemek ödülü oyununda Yiğit Dikmen, tekerlekli aracı çekmeye çalışırken ağır halka kafasına çarpıyor ve yere yığılıyor. Bu olayın ardından Ünlüler takımı genç yarışmacının yanına koşuyor. Şimdi merak edilen konu Yiğit'in sağlık durumunun nasıl olduğu...



YİĞİT DİKMEN KİMDİR?

Survivor'ın All Star takımına yeni dahil olan Yiğit Dikmen, 1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Uzun yıllar amatör kümede futbol oynayan Yiğit Dikmen, 2011 yılından beri de Crossfit sporu ile uğraşıyor.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'ın 2014 sezonunda Gönüllüler takımında yer alan Yiğit Dikmen gerek hırslı performansı, gerek Turabi ile yaşadığı sert diyaloglarla akıllarda kalmıştı.

Survivor 2014 yarışmasından sonra yıldızı parlayan Yiğit Dikmen bir süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra 2015 yılında Fox Tv'de yayınlanan "Şehrin Melekleri" dizisinde Fırat Ünver adlı karakteri canlandırdı. Yiğit Dikmen'nin yer aldığı bir diğer dizi projesi ise Kanal D ekranlarında yayınlanan bir dizi oldu. Yiğit Dikmen dizide Hande Ataizi, Damla Colbay ve Işıl Yücesoy ile birlikte rol aldı.

Haberin Devamı