Magazin Survivor 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ünlüler birbirine girdi

Survivor 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ünlüler birbirine girdi

Paylaş
Survivor 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ünlüler birbirine girdi

Survivor 56. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyununa çıkacaklar. Öte yandan oyun esnasında Elif ve Mustafa Kemal birbirine giriyorlar.

TV8'de haftanın 5 günü yayınlanan ve her bölümde seyirciyi ekran başına çekmeyi başaran Survivor'ın 56. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde iki takım bugün tam 4 ödül birden kazanacak. Bakalım ödül oyunlarından hangi takım galip çıkacak.

ELİF VE MUSTAFA KEMAL BİRBİRİNE GİRDİ

Ünlüler takımında işler hiç de iyi gitmiyor. Art arda alınan mağlubiyetler sinirleri bir hayli germiş durumda... Bunun yansımaları ödül oyununda da hissediliyor. Bir yarış esnasında Mustafa Kemal etkili bir performans sergileyemeyince Elif ikazlarda bulunuyor. Moral ve motivasyon eksikliğinin yanına bir de açlık eklenince Mustafa Kemal bir anda "Adamlar kafamın içinde bağırıyor. Niye hemen tepki veriyorsun ki sen!" diyerek Elif'e tepki göstermeye başlıyor. Elif ise "Ne dedim sana burada" şeklinde karşılık vererek Mustafa Kemal'in üstüne yürüyor.



ÜNLÜLER DERS VERMEK İSİTİYOR

Cumali'nin gidişiyle büyük bir çıkış yakalayan Gönüllüoler'de keyifler yerinde, Öte yadan Ünlüler ise bu kötü gidişe "dur" demek için starteji belirlemeye çalışıyor. Merve, Gönüllüler'e oyunda ders vermek istediklerini ima ederek "Birazcık nereden geldiklerini hatırlasınlar istiyorum" yorumunda bulunuyor. Adem ve Yiğit "Bugün fırtına kopacak!" diye iddialı bir çıkışta bulunuyor.




Haberin Devamı