Magazin Survivor'da araba ödülünü kim kazandı?

Survivor'da araba ödülünü kim kazandı?

Paylaş
Survivor'da araba ödülünü kim kazandı?

Survivor'da büyük ödül oyununun ilk turu dün akşam oynandı. Bu akşam oynanan 2. turun sonunda araba ödülünü hangi takımın kazandığı belli oldu

Survivor 2017'de bu akşam araba ödül Oyununun ikinci etabı oynandı. Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekrana gelen Survivor 2017'de dün ödül oyunu birinci etabında heyecan dolu sahneler yer aldı. Ödül oyununun ilk turunu Ünlüler takımı kazandı.

Kazanan takımın tüm yarışmacılarına araba verilecek olan Survivor 2017 ödül oyununun ikinci turunu gönüllüler kazandı. Best of turunda kazanan yine ünlüler kazandı. Büyük ödülün sahibi ünlüler takımı oldu.





Survivor'da otomobil ödülünün ilk turunu kim kazandı?


BERNA SABRİYE'YE PATLADI


Ödül oyununda puanı Sema'ya kaptıran Berna, oyunun sonunda kendisine güldüğünü gören Sabriye'ye 'seni bitiririm' diye bağırdı. Ünlüler ve gönüllüler araba için kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Kaybeden Gönüllüler'de Berna oyun sonrası uzun süre kendisine gelemedi.


SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?


İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımından Ogeday, Tuğçe ve Berna eleme potasında yer alıyordu. Survivor'da bu hafta en düşük sms oyunu alarak yarışmaya veda eden isim Tuğçe oldu. Tuğçe'nin elenmesi herkesi şaşırttı.

Survivor'da salı günü yapılan eleme konseyinde gönüllüler takımından elemeye kalan Berna, Tuğçe ve Ogeday'dan en az SMS oyunu alan Tuğçe Survivor'a veda etti. Son bölümde oynanan anlat bakalım oyununu ise gönüllüler kazandı. Survivor son bölümde oynanan anlat bakalım ödül oyunu 5-1 gönüllülerin oldu. Oyunu kazanan gönüllüler zeytinyağlı (fasulye, dolma) yemeklerini yemeye hak kazandı.

Acun Ilıcalı, son bölümde yaptığı açıklamada iddialı bir ödül oyunu olacağını söyledi. Ilıcalı şu sözleri dile getirdi: "Bundan sonraki ilk ödül oyunu Survivor ve Türk televizyonlarında ilk olacak. Şimdiye kadar hiç verilmemiş bir ödül vereceğiz"

Haberin Devamı