Magazin Survivor'da elemeye kim kaldı? (İşte Survivor son bölümdeki dokunulmazlık oyununun detayları)

Survivor'da elemeye kim kaldı? (İşte Survivor son bölümdeki dokunulmazlık oyununun detayları)

Paylaş
Survivor'da elemeye kim kaldı? (İşte Survivor son bölümdeki dokunulmazlık oyununun detayları)

Survivor'da elemeye kim kaldı? sorusunun cevabı son bölümde belli oldu. Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu 3 hafta sonra ünlüler takımı kazandı. Ada konseyinde gönüllüler takımından adı en çok yazılan Erdi ile bireysel dokunulmazlık sahibi Tuğçe'nin ismini verdiği Berna elemeye kaldı

Survivor son bölümde ünlüler ile gönüllüler takımı elemeye kalacak iki kişinin belli olacağı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

ÜNLÜLER ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI

Nefes kesen ve finale kalan oyunu 6 oyun sonra ünlüler takımı kazandı.

Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık sembolünü Tuğçe kazandı.

KİMSE BEKLEMİYORDU

Ada konseyinde gönüllüler takımından adı en çok yazılan Erdi ile bireysel dokunulmazlık sembolü sahibi Tuğçe'nin ismini verdiği Berna elemeye kaldı.



SURVİVOR'DA SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI? (25 MART 2017)

Survivor son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları; Tavuk-pilav ve Türkiye-Finlandiya maçını izleme ödüllü sembol oyununda karşı karşıya geldi.

2 kişinin birleşme partisine gitmeyi garantilediği mücadelede sembol ödülü olanlar fazladan 3, olmayanlara ise 1 hak ile yarıştı.




Aynı zamanda 2 hafta boyunca dokunulmazlık hakkı kazandıran ve birleşme partisi sonrası sembol ödüllerin devam etmesini sağlayan yarışmada sembol oyunu erkeklerde Furkan kazandı.

Kazananın ödülü 3 kişiyle paylaştığı sembol oyununu kızlardaki galibi ise Tuğçe oldu.

SABRİYE ÖDÜLÜ REDDETTİ

Furkan ödülü İlhan ve Sema ve Sabriye ile paylaştı. Sabriye, Adem olmadan ödül paylaşmayı reddedince Furkan ödül için Pınar'ı seçti. Tuğçe ise ödülü Burçak, Elif ve Anıl'la paylaştı.

Haberin Devamı