Magazin Survivor'da elemeye kim kaldı? (Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu)

Survivor'da elemeye kim kaldı? (Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu)

Paylaş
Survivor'da elemeye kim kaldı? (Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu)

Survivor'da elemeye kim kaldı? sorusunun cevabı son bölümde oynanan dokunulmazlık oyunuyla belli oldu. Gönüllüler takımında yarışan Sadin, karısının doğum yaptığı haberini aldı. Baba olduğunu öğrenen Sadin, duygu dolu anlar yaşadı. İşte detaylar!

Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

Eleme konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı.

Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Furkan Kızılay kazandı.

Eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Berna ile Furkan'ın adını verdiği Şahika Survivor'da elemeye kaldı.



Bugün oynanacak ödül oyunundan sonra salı günü veda konseyi yapılacak. Böylece Çılgın Sedat, Sabriye, Berna ve Şahika'dan en az oyun alan Survivor'dan elenecek.

DUYGU DOLU ANLAR: SADİN BABA OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Gönüllüler takımında yer alan Sadin Bakır ise Acun Ilıcalı ikinci çocuğunun dünyaya geldiğini söyledi. Müjdeli haberi alan Sadin gözyaşlarına hakim olamadı. Çocuğuna Ömer Seyit ismi verilen Sadin, "Günlerdir bu haberi bekliyordum. Şu an anlatılamaz bir mutluluk içerisindeyim. Vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetişecek" açıklamasını yaptı.



Daha sonra ise Acun Ilıcalı tarafından eşiyle konuşmasına izin verilen Sadin, 'facetime' görüşmesi sonucunda çocuklarının ve eşinin sağlıklı olduğunu öğrendi.


Eser West Survivor'dan ayrıldıktan sonra içini döktü


SADİN KİMDİR?



Survivor gönüllüler takımında yer alan Sadin Bakır 1986 yılında Alidir. Ata sporu güreş ile ilgilenen Sadin Bakır milli bir güreşçimizdir. Gaziantep Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden mezun olan milli sporcu, çocukluğundan itibaren güreş sporuyla ilgilenmektedir.

2002 yılında Ukrayna'da yapılan yıldızlar Greco Romen güreş Avrupa şampiyonasında Türkiye'ye bir altın madalya kazandıran Sadin Bakır, 2005 yılında Litvanya'da yapılan gençler dünya güreş şampiyonasında da bronz madalya almıştır. 8 yıldır beden eğitimi öğretmenliğini sürdüren Sadin Bakır, İstanbul Başakşehir Spor Kulübü'nde antrenörlük yapmaktadır. Aktif spor hayatına yağlı pehlivan güreşçisi olarak devam ettirmektedir.

Haberin Devamı