Magazin Survivor'da elemeye kim kaldı? (Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu)

Survivor'da elemeye kim kaldı? (Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu)

Paylaş
Survivor'da elemeye kim kaldı? (Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu)

'Survivor'da elemeye kim kaldı?' sorusunun cevabı son bölümde oynanan dokunulmazlık oyunuyla belli oldu. İşte elemeye kalan isimler...

Survivor 2017'de 'Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?' sorusunu yönelten seyirciler, bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığını merak etti.

Birleşme partisi için günler sayılmaya devam ederken, Survivor 2017'nin son yayınlanan bölümünde eleme potasına kimin girdiği merak ediliyor.

İşte, Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu ve son bölümde yaşananlar...



DOKUNULMAZLIK OYUNU KIYASIYA GEÇTİ



İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı, arkadaşları arasından iki kişiyi daha eleme potasına göndermemek için büyük bir çaba gösterdi. Gönüllüler takımına karşı inanılmaz bir mücadele sergileyen ünlüler, final turunda 5-0 gibi bir skorla yarışı kazanarak dokunulmazlık oyununu uzun bir aradan sonra yeniden kazandı.




ELEME ADAYLARI KİM OLDU?


İlk dokunulmazlık oyununu kaybederek Sabriye ve Fatih'i aday olarak gösteren ünlüler takımı, ikinci dokunulmazlık oyununda büyük bir efor sarf etti. Final turunu 5-0 gibi ezici bir skorla tamamlayan ünlüler takımı, gönüllüler takımını konseyde aday belirlemeye mahkum etti. Gönüllüler takımı konseyde eleme potasına girecek isim, sürekli tartışmalara mahal veren Erdi ve Sadin olarak belirlendi.





Haberin Devamı