Magazin Survivor'da Justin Bieber konserine kim gitti? İşte ödül oyununu kazanan takım

Survivor'da Justin Bieber konserine kim gitti? İşte ödül oyununu kazanan takım

Paylaş
Survivor'da Justin Bieber konserine kim gitti? İşte ödül oyununu kazanan takım

Survivor'da haftanın ödül oyunu Justin Bieber konseriydi. İki takım da izleyicilere nefes kesen dakikalar yaşattı. Peki, Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte detaylar!

Survivor'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı efsane bir ödül için karşı karşıya geldi. Yemeğin ardından uçağa binecek olan yarışmacılar Justin Bieber konserine gidecekti. Ödülü duyan iki takım adeta oyuna bilendi.

'KAYBEDERSEM KAFAYI YERİM'

Ödül oyununu kazananın Justin Bieber konserine gideceğini öğrenen Sabriye, "Konsere gitmeyi çok istiyorum. Elimden geleni yapacağım. Kaybedersem kafayı yerim" dedi.

İŞTE JUSTIN BIEBER KONSERİNE GİDEN TAKIM!

Ancak ödül oyununu gönüllüler takımı kazandı. Dolayısıyla konsere gitme hakkını da gönüllüler takımı kazandı.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI



Sabriye ise "Justin'i göremeyeceğim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.Ödül oyununu kaybeden ünlüler takımında sinirler gerildi. Sabriye ve Serhat arasında sert bir tartışma yaşandı.



RÜYA GİBİ ÖDÜL!


Ödül oyununu kazanarak Justin Bieber konserine giden Gönüllüler Takımı yarışmacılarının eğlenceli dakikaları ekranlara böyle yansıdı.





Sabriye'den 'Justin Bieber' itirafı


SURVIVOR'DA PAZAR GÜNÜ YAŞANANLAR

Geçen pazar günü oynanan dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Şahika kazandı. Ünlüler takımının yaptığı ada konseyinde adı en çok yazılan Pınar; Berna, Gökhan ve Sabriye'nin ardından elemeye kalan dördüncü isim oldu.

Haberin Devamı