Magazin Survivor'da kimlerin adı yazıldı? İşte Survivor eleme adayları...

Survivor'da kimlerin adı yazıldı? İşte Survivor eleme adayları...

Paylaş
Survivor'da kimlerin adı yazıldı? İşte Survivor eleme adayları...

Survivor'da elenme adayı olarak potaya çıkan adaylar dokunulmazlık oyunlarının ardından belli oldu. Peki, Survivor'da kimlerin adı yazıldı? İşte eleme potasına çıkan adaylar ve ada konseyinde yaşananlar...

Survivor'da dün akşam kim elenecek sorusuna cevap bulmak için 4. elenme adayı seçildi. Gönüllüler takımının kaybettiği oyunun ardından 2 aday çıkmıştı. Dün akşamki dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı da iki aday çıkarmak zorunda kaldı. Peki, Survivor'da elenme adayı kimler oldu?

Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında tam anlamıyla ortalık karıştı. Oyun sırasında kavga eden Serhat ve Sabri'yenin bu tartışması konsey akşamına da taşındı. Bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanana Serhat Akın, Adem'in adını söylerken, takım kararıyla Sabriye seçildi.


SURVİVOR'DA KİMLER ELENME ADAYI OLDU?


Dokunulmazlık oyunlarının ilk serisini kaybeden gönüllüler takımı, takım kararyıla Erdi'nin adını yazarken, bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Ogeday'da, Berna'nın adını söylemişti. Bu sonuçların ardından gönüllüler takımında Erdi ve Berna, ünlüler takımında ise Adem ve Sabriye elenme adayları oldular.






Survivor'da Sabriye ve Serhat birbirine girdi! Sabriye diskalifiye mi olacak?

BİRLEŞME PARTİSİ ÖNCESİ KİM GİDECEK?


Birleşme partisinden öncesi son eleme haftasında ellerinden gelene tüm gayreti gösterselerde birer oyun kaybederek takımlarından ikişer kişiyi yazmak zorunda kaldı. Ünlüler takımından Furkan ve Tuğçe'nin bireysel dokunulmazlığı alarak 2 hafta öncesinden birleşme partisini garantilemesi ile kaybedilen oyunların ardından bu isimler yazılamadı.

Haberin Devamı