Magazin Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Yağmur Sema'yı poposundan vurdu

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Yağmur Sema'yı poposundan vurdu

Paylaş
Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Yağmur Sema'yı poposundan vurdu

Survivor'ın 19. bölümü bu akşam ekranlara geldi. Survivor yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler yemek ödülü için kum sahada futbol oynadılar. Peki, Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

TV8'in ve ekranların en çok takip edilen dizisi Survivor'ın 19. bölümü bu akşam yayınlandı. Survivor yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler yemek ödülü için kum sahada amansız bir mücadele verdi.

SURVIVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kıyasıya süren mücadelenin galibi Ünlüler takımı oldu. Gönüllüler bir oyundan daha eli boş döndü ve büyük bir üzüntü yaşadı.

Kum sahada verilen mücadelede zaman zaman yarışmacılar gerilim yaşandı. Son bölüme damga vuran olay ise Nihat Doğan ve Hakan Hatipoğlu'nun kavgasıydı. Nihat Doğan bir pozisyonda Hakan Hatipoğlu'nun hareketine sinirlenip rakibinin üzerine yürüdü. Diğer yarışmacılar ikiliyi zar zor sakinleştirdi.



YAĞMUR SEMA'YI POPOSUNDAN VURDU

En iyi iki kadın ve en iyi iki erkeğin belli olacağı ödül oyunu sırasında Sema ile Yağmur karşı karşıya geldi. Puanı Sema'ya kaptıran Yağmur sinirlenince elindeki topu Ünlüler takımının tarafına fırlattı. Top, Sema'nın poposuna geldi. Sema vücuduna gelen topun ardından büyük bir acı çekti. Yağmur ise Sema'dan özür dileyip isteyerek yapmadığını söyleyip hakkını helal etmesini söyledi.

Haberin Devamı