Magazin Survivor'da şampiyon kim oldu? İşte Survivor 2017'nin şampiyonu!

Survivor'da şampiyon kim oldu? İşte Survivor 2017'nin şampiyonu!

Paylaş
Survivor'da şampiyon kim oldu? İşte Survivor 2017'nin şampiyonu!

Survivor 2017'de final heyecanı son buldu. Finale kalan Adem ve Ogeday arasında halk oylaması yapıldı. SMS oylaması sonrasında şampiyon belli oldu. Peki, Survivor'da şampiyonluğa kim ulaştı? İşte, Survivor 2017'nin şampiyonu

Survivor 2017 birincisi kim oldu? Şampiyonluğun büyük para ödülünü kim kazandı? soruları bu gece yanıt buldu.

Survivor finaline kalan iki yarışmacı dün geceki yarı finalle belirlenmişti.

Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre finale kalan isimler ünlüler takımından Adem Kılıççı, gönüllüler takımından ise Ogeday Girişken oldu.


SURVIVOR 2017'DE ŞAMPİYON KİM OLDU?

Survivor 2017'de sezon sonunda haftalar boyunca gösterdiği büyük başarıyla büyük finale adını yazdıran ve finalde rakibinden daha çok oy alarak Survivor şampiyonu olan isim Ogeday oldu.

ACUN ILICALI'DAN FİNALİSTLER İÇİN YORUM


Acun Ilıcalı sezon boyunca başarılı bir performans sergileyen ve finale kalma başarısı gösteren iki yarışmacı Adem ve Ogeday'ın ortak özelliğini açıkladı.




ŞAMPİYON OGEDAY'IN İLK SÖZLERİ


Survivor şampiyonu/birincisi Ogeday kupayı kaldırdıktan sonra şunları söyledi: "Bizi yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Buraya gelmeden önce bir arkadaşıma söz vermiştim. Kürekten Engin arkadaşıma söz vermiştim. Survivor’ı kazanıdığım taktirde Sümerspor’a tekne alacağım ve kardeşim Muhammed’in adını vereceğim demiştim. Kardeşime ve anneme sözümü tuttum çok teşekkür ediyorum."

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Survivor finaline kalan Ogeday Girişken gönüllüler takımında yer alıyordu. Survivor 2017'nin performans açısından şampiyonu Sema olurken, Ogeday da ikinci sırada yer aldı. Ogeday performans birinciliğinde şampiyonluk rakibi olan Adem Kılıççı'ya hayli fark atıyor.

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti. Ancak üniversite eğitimi için girdiği bir sınav sonucunda bir başarı elde etti ve Marmara Üniversite' sinde Beden Eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünü okumaya hak kazandı.



Daha sonrasında lisans eğitimini tamamladı. Sporcu kimliği ile sık sık adından söz ettiren Ogeday o yıllarda da ilgililer tarafından dikkat topladı ve beraberinde kürek sporu dalında Fenerbahçe ' de lisanslı bir sporcu olarak on yıl kadar kürek takımında yer aldı. Erken yaşlarda kürek sporuna gönül veren Ogeday ülkemize sayısız şampiyonluklar getirerek başta ailesini ve ülkesini oldukça onurlandırdı. Dünya sıralamalarına adını kazıyan Ogeday Girişken 2017 yılında başlayacak olan Survivor takımına seçildi.

Ogeday'ın performans tablosu şöyle:

Birebir galibiyet sayısı : 187
Bayrak yarışı galibiyet sayısı : 20
Toplam oyun sayısı 448
Toplam Puanı : 590




Adem Kılıççı izleyicide oluşturduğu sempati ile Survivor 2017 şampiyonluğunun favori ismi.

Performans açısından bakıldığında ise karnesi şöyle:

Birebir galibiyet sayısı : 125
Bayrak yarışı galibiyet sayısı : 6
Toplam oyun sayısı : 359
Toplam puanı : 361


Adem Kılıççı kimdir? (Survivor 2017)



İşte Survivor şampiyonları!

Haberin Devamı