Magazin Eser West Survivor'dan neden elendi?

Eser West Survivor'dan neden elendi?

Paylaş
Eser West Survivor'dan neden elendi?

Survivor 2017'de eleme şoku! Eser West'in dün akşam Survivor'ın yayınlanan son bölümünde yarışmadan ayrıldığı açıklandı. Buna gerekçe olarak Eser'in açlığa dayanamaması ve Survivor şartlarına uyum sağlayamaması oldu. Eser West yarışmalarda çizdiği başarılı performans ile adından söz ettirmiş ve haftanın en çok oyun kazanan yarışmacıları arasında yer almıştı. Peki Gönüllüler takımında Eser'in gidişi nasıl karşılandı?

Eser West, şok bir şekilde Survivor 2017 yarışmasına veda etti. Oldukça hırslı bir görüntüye sahip olan Survivor Eser West, müthiş bir efor sarfettiği ödül oyunun ardından açlıkla mücadele edemediği için yarışmaya veda etme kararı aldı. Peki, yarışmanın sevilen isimlerinden birisi olan Eser West kimdir? Kaç yaşındadır? İşte, Acun Ilıcalı'nın yeni yarışmacı kararı

ESER WEST AÇLIKLA MÜCADELE EDEMEDİ


Survivor'da yarışmacıları en çok zorlayan şey açlıkla mücadele. Evlilik programıyla tanınan Eser West programa katılmadan önce açlıkla mücadele edemeyeceğini açıklamıştı.



ESER WEST: KONUŞMAK KOLAY AMA O ADAYA GELDİĞİNDE HER ŞEY DEĞİŞİR


Yarışma başında çekilen tanıtım videolarında ada şartları hakkında yorum yapan Eser West, "Konuşmak kolay ama o adaya geldiğinde her şey değişir" mesajını vermişti. Eser'in yarışmadan diskalifiye olması, bu sözleri destekler nitelikte oldu.


Eser West'in diskalifiye olması sosyal medyada nasıl karşılandı?


ESER WEST'İN YERİNE BAŞKA BİR YARIŞMACI GELİYOR


Takımlar arası çekişmenin adaletli devam edebilmesi için adaya yeni bir ismin dahil olacağını duyuran Acun Ilıcalı, bu ismin 18 Şubat Cumartesi günü gönüllüler takımında olacağını bildirdi.


Survivor yarışmacısı Eser West açlığa dayanamadı

ESER WEST KİMDİR?


Gönüllüler takımı içerisinde yer alan Eser West ABD doğumlu bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Cansel Çördük ile yaşadığı aşkla uzun süre gündemde kalan West, Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden Kısmetse Olur'da damat adayı olarak yarışmıştı.

Vücudunun büyük bir bölümünü dövme ile kaplayan Eser West, 1990 yılında New York’ta dünyaya geldi. Asıl mesleği öğretmenlik olan Eser West, ABD’den Türkiye’ye gelmesinin ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur adlı evlilik programına katılmıştı.

1.75 boyunda olan damat adayı 80 kilo ağırlığına sahipken yarışmada Cansel Çördük ile aşk yaşamıştı. Babası ABD’li olan West, yarışmanın ardından sevgilisi ile aşk yaşamaya devam ederken yeni aşk hayatı ile ilgili bir bilgi paylaşılmadı. La Guardia Communitiy College üniversitesinde eğitim hayatını tamamlayan West bir süre önce Hande Yener’in klibinde yer almıştı.

Haberin Devamı