Magazin Survivor'da son fragman yayınlandı! Ogeday'dan Sabriye'ye ilginç sözler

Survivor'da son fragman yayınlandı! Ogeday'dan Sabriye'ye ilginç sözler

Paylaş
Survivor'da son fragman yayınlandı! Ogeday'dan Sabriye'ye ilginç sözler

Survivor 2017'de sona yaklaşılıyor. Kıbrıs'a kimlerin gidebileceği yakın zamanda belli olacak. Bugün çok kritik bir eleme konseyi var. Gönüllüler takımından Volkan ve Ogeday, ünlüler takımından ise İlhan Mansız ve Adem potada. Yeni bölümde neler yaşanacak ve kim Survivor'a veda edecek. Tüm detaylar haberimizde...

Survivor'da bu akşam eleme heyecanı yaşanacak. Yarışmacıların birçoğu bu yüzden ekstra gergin. Bu gergin oyunlara da yansıyor. Adaya bu akşam kimin veda edeceği merak edilirken, sert tartışmalarda yaşanıyor. Gönüllüler takımı yarışmacısı Gökhan haftalık değerlendirmesinde 'aramız bozuk, kanımız değil' diyerek kimleri suçladığı merak konusu.. Peki Survivor'ın yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Survivor'da dün akşam oynanan ödül oyununu kazanan gönüllüler takımı muhteşem bir partiye katıldı. Hem karınlarını doyuran hem de stres atan yarışmacılar ada stresinden biraz olsun ayrı kalmış oldular. Şimdi gözler bu akşamki eleme potasında olacak.


'AMAÇ SENİ KURTARMAK DEĞİL'


İlhan Mansız'ın, Adem ile birlikte potaya girmesinin ardından amaç Sabriye'yi kurtarmak mıydı sorusu cevap ararken, Ogeday'ın konu hakkında Sabriye'ye ilginç bir yorumu oldu. Ogeday, Sabriye ile adada konuşurken 'amaç seni kurtarmak değil, gönüllüler takımının en güçlü oyuncularından birini eleyebilmek' dedi. Sabriye ve Ogeday arasında sohbetin detayları ise bu akşam belli olacak.


POTA OLDUKÇA GÜÇLÜ


Bu hafta hem performans olarak hem de SMS olarak güçlü adayların mücadelesi oylanacak. İlhan Mansız diğer adaylar arasında en çok merak edilen isim olarak göze çarpıyor. Çünkü İlhan yarışmanın bu zamanki kısmına kadar hiç aday olmadı ve oy potansiyeli bilinmiyor. Fakat İlhan'ın hem futbolculuğunda hem de televizyon dünyasında sürekli popülerliğini koruması diğer yarışmacıları korkutan en büyük unsur. Adem bir çok kez potaya girdi ve aldığı oylarla potalardan çıkmayı başardı. Ogeday ve Volkan'da uzun süre potaya girmememiş son haftalara gelindiğinde arka arkaya elenme stresi yaşamışlardı. Yaşanan elemelerde aldıkları SMS oyları ile adada kalmayı başaran isimlerin bu akşamki SMS mücadelesi merakla bekleniyor.


BERNA İLE ELİF BİRBİRİNE GİRİYOR


Yarışmanın bu akşamki oyununda yaşananlar merakla beklenirken, Berna ve Elif'in bir oyunun ardından ciddi şekilde tartıştıkları görülüyor. Berna 'ben sporcu değilim' derken, Elif'de 'benim ilgilendiğim sporun da bu parkurlarla ilgisi yok' diyerek cevap veriyor.

Haberin Devamı