Magazin Survivor'da ünlüler adası karıştı! Bu akşam adaya kim veda edecek?

Survivor'da ünlüler adası karıştı! Bu akşam adaya kim veda edecek?

Paylaş
Survivor'da ünlüler adası karıştı! Bu akşam adaya kim veda edecek?

Survivor 2017'de nefes kesen mücadeleler yaşanmaya devam ediyor. Bu hafta iki dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımında Berna, Erdi, Gökhan ve Bulut elemeye kaldı. Öte yandan ünlüler adası karıştı. İşte detaylar...

Survivor 2017'de bu hafta ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı potaya 4 ismi soktu. Kıran kıran mücadelenin yaşandığı Survivor 2017'de Sema'nın sakatlığını atlatmasının ardından büyük bir çıkış yakalayan ünlüler takımı Cuma akşamı ekrana gelen ödül oyununun sahibi olurken, Cumartesi ve Pazar akşamı ekrana gelen dokunulmazlık oyunun da kazanılmasıyla seri galibiyetler almaya başladılar.

Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor 2017'de iletişim ödülü için mücadele eden takımdan hangisi ailelerinin gönderdikleri mektuplara ulaşabilecek? Öte yandan Survivor 2017'de bu akşam eleme konseyi gerçekleşecek. Elemeye kalan 4 kişiden hangisi Survivor'a veda edecek?

Survivor 2017'de Erdi'den Bulut'a ilginç sözler!


Gün geçtikçe şartların biraz daha ağırlaştığı Survivor'da bir konsey daha gerçekleşti. Dokunulmazlık oyunlarını kaybederek toplamda 4 eleme adayı belirlemesi gereken gönüllüler takımı yarışmacıları adaya veda etmesini istedikleri isimleri yazdılar. Sıra Erdi'ye geldiğinde ise izleyenler genç yarışmacının ilginç ifadelerine tanıklık ettiler.

Göz6 yarışmasından tanıdığı Bulut'un sadece bahaneler ürettiğini dile getiren Erdi, "İstanbul'da 'Ben parkurlarda konuşurum' dedin. Burada dut yemiş bülbüle döndün." dedi.



Kasap Hayri ile manav Hüseyin'i mi bekliyordun?


Sözlerine devam eden Erdi, "Geldin buraya 'sakatım' dedin. Oyunlardan kaçtın. 'Burada milli sporcular varmış' dedin. Neyi bekliyordun? Kasap Hayri ile manav Hüseyin'i mi? İstanbul'da konuşmak kolaydı? Hadi konuş! Parkurlar cevapsız sorularla dolu..." ifadelerine yer verdi.


Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?


ELEMEYE KALAN İSİMLER!

1. Erdi Ünver
2. Berna Keklikler
3. Gökhan
4. Bulut




Sabriye'nin dans şovu Survivor'a damgasını vurdu!

Berna, mağlubiyet sonrası ağlayarak konuştu: Kendimden nefret ediyorum



Ödül oyununu kaybeden Gönüllüler Takımı'nda Berna, mağlubiyet sonrası gözyaşları içerisinde konuştu.
Berna, hayatında kaybetmeyi pek öğrenmediğini söyleyerek, "Kaybettiğim her sayıda kendimden nefret ediyorum" dedi.

Furkan, kendisini dinlemeyen Şahika'ya kızdı!


Ödül oyununda Şahika'nın kendisine kulak vermediğini söyleyen Furkan, yarışmacı arkadaşıyla tartıştı.


Gökhan'ın atışı parkuru aştı!


Ödül oyununda İlhan'a karşı mücadele eden Gökhan, parkurun sonundaki atışta topu oyun alanının dışına gönderdi.


Adem yanlış yönü gösterdi, İlhan sinirlendi!


Ödül oyununda Adem ve İlhan ikilisi Ünlüler Takımı adına parkura çıktı. Gözü kapalı olan yarışmacı arkadaşına yanlış yön söyleyen Adem, İlhan'ın tepkisini aldı. Adem hatasını kabul ederken, oyunu kazanan taraf yine İlhan oldu.

Haberin Devamı