Magazin Survivor'daki o isim Demet Akalın'ı çıldırttı!

Survivor'daki o isim Demet Akalın'ı çıldırttı!

Paylaş
Survivor'daki o isim Demet Akalın'ı çıldırttı!

Demet Akalın sıkı bir Survivor takipçisi... Hem izliyor hem de sosyal medya hesabından yorumluyor. Dün akşam yayınlanan bölümde Burçak'a kızan Demet Akalın sosyal medya hesabından bakın Burçak'a ne dedi?

Demet Akalın'ın sosyal medya hesabından zaman zaman yaptığı Survivor yorumları dikkat çekiyor. Dün akşam yayınlanan bölüm için yaptığı yorum da gözlerden kaçmadı.

Dün akşamki bölümde Burçak ve Sema arasında bir tartışma yaşandı ve Demet Akalın Burçak'ın Sema'ya söylediği sözlere çok kızdı. Kızgınlığını ise sosyal medya hesabından şu sözlerle dile getirdi:

DEMET AKALIN: NE TERBİYESİZ KIZSIN SEN YA!

''Şu Burçak elendiğinde davul zurna çaldıracağım! Ne terbiyesiz kızsın sen ya! Bi anneye kaçıncı hahaha Sema'ya bak ağlıyor dedin ya! Yazıklar olsun"






Survivor'da kim elendi?


DÜN AKŞAM SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?


'Survivor'da bu hafta kim elendi?' sorusu cevabını buldu. Survivor'ın son bölümünde veda konseyi vardı. Ünlüler takımından elemeye kalan Sabriye ile Pınar ve gönüllüler takımından elemeye kalan Berna ile Gökhan Survivor adasında kalmak için SMS sonuçlarını bekledi. Veda konseyinde en az SMS oyunu alan Pınar Survivor'dan elendi.

SABRİYE'NİN İSTEDİĞİ OLDU


Konseyde Pınar ile birlikte eleme potasında olan Sabriye, Pınar'ın elenmesini istediğini söylemişti. Gelen SMS oyları Sabriye'nin yüzünü güldürdü.


PINAR NELER SÖYLEDİ?

Survivor'dan elenen Pınar karar sonrası şunları söyledi: "Üzgünüm. Benim için hayırlısı buymuş. Buraya gelirken Kıbrıs'a gitmek istiyordum. Planlarım böyleyken meşalem sönmüş oldu. Hayat plan yaparken yaşadıklarımızdır. Ruhum yukarı çıkmış olayları izliyor gibi. Başarılarla dolu bir spor hayatım oldu. Burada herkesin bir son kullanma tarihi var. Umarım bundan sonra her şey arkadaşlarım için iyi gider."

Haberin Devamı