Magazin Survivor'dan elenen Yiğit İzik eleştirilere cevap verdi!

Survivor'dan elenen Yiğit İzik eleştirilere cevap verdi!

Paylaş
Survivor'dan elenen Yiğit İzik eleştirilere cevap verdi!

Survivor'ın elenen Yiğit İzik Instagram hesabından eşiyle fotoğraf paylaşmış, herkes annesi sanmıştı. Bu olay İzik'i kızdırınca yeni bir paylaşım geldi

Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen Survivor 2017'nin iddialı yarışmacılarından Yiğit İzik, dördüncü haftada elenerek adaya veda etmişti.

Yiğit İzik, yarışma sonrası eşiyle poz vermiş bu kareyi de Instagram hesabından paylaşmıştı. Yiğit İzik'in evli olduğunu bilmeyen takipçileri, fotoğrafta kendisinden yaşça büyük duran eşini görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Fotoğrafın altına çok sayıda kişiden 'Eşi mi? Ben annesi sandım' şeklindeki yorumlar alınca Yiğit İzik, çareyi Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapmakta buldu.

"HERKES HADDİNİ BİLECEK"

İki yıl önce Aslıhan Bilge İzik ile nikah masasına oturan İzik, eşiyle birlikte yeni bir poz verdi ve altına "Bir sabah uyanırsınız; ya bir 'keşke' sinizdir yada bir 'neyse'... ve gün biter; ya 'her şey'sinizdir yada'hiç ki notunu yazdı.

Aynı zamanda modellik yapan İzik, bu paylaşımını yorumlara da kapatarak yeni eleştirilere meydan bırakmadı.



YİĞİT İZİK KİMDİR?

Survivor 2017'den 4. haftada elenen Yiğit İzik, 21 Nisan 1986 tarihinde İzmir Karşıyaka'da doğdu. Okul hayatına Karşıyaka'da başladı ve devam etti. Orta ve lise yıllarında basketbol oynadı.

2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik ve modellik hayatına başladı. 2010 Best Model yarışması ile kariyerini sürdürdü. Oyunculuk hayatına başladı, şanssızlıklar yüzünden yarıda kaldı.



2 yıldır mutlu bir evliliği var. Yiğit İzik, haftada 4 gün fitness yapıyor. Boğa burcu olan Yiğit İzik, sabırlı ve sınırlı biri. Yiğit İzik Survivor'a katılma amacını ''Hayatımın en güçlü, en farklı deneyimini yaşamak istiyorum'' sözleriyle anlatıyor.

YİĞİT İZİK: ELENMEMDEKİ EN BÜYÜK ETKEN VOLKAN

Survivor 2017 yarışmasına veda eden son isim olan Yiğit İzik, ada konseyinin ardından ilk kez konuştu. Takım arkadaşı Volkan Çetinkaya'ya tepki gösteren Yiğit İzik, "Elenmemdeki en büyük etken Volkan. Erdi ve Eser hakkında 'Ben bu adamlarla yapamam' dedikten sonra bu adamlarla beraber kulis yaptı ve ismim potaya çıktı. Volkan ismimi yazmamış olsaydı sayı olarak daha az kalacaklardı. Volkan, performansımı düşük bulduğunu söyledi. Doğru bir karar vermediler. Çünkü Erdi ve Sadin faktörü var. Volkan umarım yaptığı bu kulisten pişman olmaz" dedi.

Haberin Devamı