Magazin Survivor'dan kim elendi? (12 Mart 2018)

Survivor'dan kim elendi? (12 Mart 2018)

Paylaş
Survivor'dan kim elendi? (12 Mart 2018)

Survivor'da gecenin ilk ödül oyununu All Star ikinci mücadeleyi ise Gönüllüler takımı kazandı. Ada konseyinde Nihat Doğan, Damla Can ve Murat Ceylan'dan en az SMS oyunu alan Nihat Doğan Survivor'dan elendi. Acun Ilıcalı Survivor'a yeni katılan isimleri açıkladı. All Star'a Elif Şadoğlu ve Yiğit Dikmen, Gönüllüler takımına ise Mustafa Kemal Kurt ile Batuhan Buğra Eruygun katıldı

Survivor'ın pazartesi yayınlanan son bölümde All Star ile Gönüllüler takımları turuncu baraka, ay çiçek yağı, bulgur ve patates ödülleri için karşı karşıya geldi.

All Star'dan en iyi 2 kadın ve en iyi 2 erkek olarak, Sema, Damla, Adem ile Murat yarışmaya çıktı. Gönüllülerden ise Nagihan, Nevin, Anıl ve Ramazan seçildi.

Kıran kırana geçen mücadeleyi 10-3 All Star takımı kazandı.

Gecenin ikinci oyununda iki takım menemen ve Ailecek Şaşkınız filmini izleme ödülü için karşı karşıya geldi. Finale kalan mücadelenin kazananı 9-10 Gönüllüler takımı oldu.

Ada konseyinde Nihat Doğan, Murat Ceylan ve Damla Can SMS oylamasına kaldı. En az oyun alan Nihat Doğan elendi.



ELEME KARARI SONRASI NİHAT DOĞAN ŞUNLARI SÖYLEDİ:

''Survivor'ı çok seviyorum, yarışmayı da çok seviyorum. Burada olmak bambaşka bir duygu. Herkesin tatması gereken bir duygu. Çok istedim ama... Nazım Hikmet'in güzel bir sözü var. Ben elmayı sevdim ama elma beni sevmedi. Ben Survivor'ı sevdim ama o beni sevmedi demek ki. Güzel bir deneyim oldu. Kıran kıran yarışmalar oldu. Yarışmanın gerilimi ile ilgili birini kırdıysam hakkınızı helal edin. Benim hakkım da helal olsun. İnşallah şampiyon bizim takımdan çıkar. Yolumuz buraya kadarmış. Teşekkür ederim.''



Acun Ilıcalı konseyde Survivor'a katılan isimler olduğunu ve yeni yarıymacıların sosyal medye hesabında olduğunu duyurdu.

İşte Acun Ilıcalı'nın bahsettiği ve ilk yarışmada mücadele edecek o isimler.

Survivor 2017'de yarışan ve elenen Elif Şadoğlu, Survivor All Star takımına katıldı. Elif, Survivor'a katılmasıyla ilgili "Benim öyle çok uzun bir sürecim olmadı. Geçen sene de buradaydım. Ama tekrar burada olmak gerçekten de çok heyecan verici. İki takıma da başarılar diyorum.'' dedi.

ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?



1992 doğum olan Elif Şadoğlu, İstanbul'daki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapıyor. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonası'nda Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu olmuştur.

YİĞİT DİKMEN'İN İLK SÖZLERİ:

''Çok özlemişim. Biraz heyecanlıyım. Biran önce oyuna girmek istiyorum. Arkadaşlarımı gördüm. Eski yarışmacıları gördüm, karşı tarafı gördüm. Çok iyi bir takıma geldim. Saygı duyulması gereken bir takım, karşıda da saygı duyulması gereken rakipler var. Ben de elimden gelen mücadeleyi yapacağım. Sinekler de gelir gelmez mücadeleyi başlattı. Param parçayım şuanda.''

YİĞİT DİKMEN KİMDİR?



Yiğit Dikmen, 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. Uzun yıllar amatör kümede futbol oynayan Yiğit Dikmen, 2011 yılından beri de Crossfit ile uğraşmaktadır. Türkiye'nin ilk Crossfit'cilerinden olup yakın zamanda antrenörlük yapmaya başlayacaktır. Haliç Üniversitesi'nde konservatuar öğrencisi olan kardeşi Yağızkan Dikmen, Güzel Günler Göreceğiz sinema filminde ve Ağır Roman Yeni Dünya ile Cinayet dizisinde oynadı.

2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Yiğit Dikmen de Gönüllüler takımında yarışmıştı.

MUSTAFA KEMAL KURT'UN İLK SÖZLERİ:



''Ben profesyonel ragbi oyuncusuyum. Milli takım kaptanlığı yapıyorum. Aynı zamanda Crossfit eğitmeniyim. Buraya gelmeyi çok istiyordum. Bekledik uzun süre. Çok farklı bir atmosfer. Çok istedim çok bekledik. Umarım her şey gönlümüzce olur. Gönüllüler takımını iyi şekilde te

BATUHAN BUĞRA ERUYGUN KİMDİR?



''Ben atletim. Burası Milli Takım kampı gibi oldu benim için. Herkes tanıdık. 110 metre engelli koşuyorum. Hep antreman arkadaşlarım burada. Hazır bir takımız şuanda.''

Survivor'ın pazar günü yayınlanan 22. bölümü iki sürprizle başladı. Acun Ilıcalı, Gönüllüler takımından sakatlanan Melih'in doktor raporuyla Survivor’a devam edemeyeceğini açıkladı. Gecenin ikinci sürprizi ise daha önce 2 kere takım değiştirmek isteyen Nagihan'ın Gönüllüler takımına geçmesi oldu. Nagihan geri planda kaldığını söylerken başta Nihat Doğan ve Sema olmak üzere All Star, takım değiştiren Nagihan'a tepki gösterdi.

Haberin Devamı