Magazin Survivor Ecem Karaağaç nerede? Survivor Ecem neden yok?

Survivor Ecem Karaağaç nerede? Survivor Ecem neden yok?

Paylaş
Survivor Ecem Karaağaç nerede? Survivor Ecem neden yok?

Survivor 2018 All Star yarışmasında Gönüllüler takımından Ülüler takımına transfer olan Survivor Ecem nerede sorusu bugün yine gündemde etkisini göstermeye başladı. Survivor Gönüllüler adasında istenilen verimi gösteremediği için ünlüler adasına gönderilen Survivor Ecem Karağaç yarışlarda neden yok? Diskalifiye mi oldu? Sorusunun cevabı dün akşam eleme konseyinde cevap buldu. Rahatsızlığından dolayı bir süre tedavi altına alınan Ecem'in Survivor'da yarışmayacağı yönünde kanaat getirildi ve Ecem Karaağaç diskalifiye oldu.

Survivor Ecem Nerede? Survivor 2018'in yeni bölümünde Ecem Karağaç var mı yok mu belli değildi. İstenilen performansı sergileyemen Ecem Karağaç'ı Survivor takipçileri merak etmeye başladı. Survivor son bölümünde Türkiye Romanya maçına katılamayan Survivor Ecem nerede, neden yarışmıyor, diskalifiye mi oldu gibi soruları gelmeye başladı. Acun Ilıcalı Ecem ile ilgili son dakika bir açıklamada bulundu. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, "All Star takımından Ecem müşahede altında. Belinde bir rahatsızlık var. Niye burada olmadığıyla ilgili bunu belirtmiş olalım" diyerek herkesin merak ettiği sorunun cevabını vermiş oldu. İşte son detaylar...

SURVİVOR ECEM DİSKALİFİYE OLDU

Survivor 2018'de dün akşam eleme konseyi vardı. Herkes Survivor Ecem'in neden yarışmadığını merak ediyordu. Acun Ilıcalı'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Rahatsızlığından dolayı tedavi altına alınan Ecem Karaağaç'ın Survivor'da daha fazla yarışamayacağı yönünde kanaat getirildi ve Survivor Ecem diskalifiye oldu.

SURVİVOR ECEM NEDEN YARIŞMIYOR

Survivor 2018’de Gönüllüler Takımı’ndan All Star Takımı’na gönderilen Ecem Karaağaç bir hafta All Star ile oynadıktan sonra rahatsızlanmış ve Gamze’nin rahatsız olduğu zamanda dinlenmeye alınmıştı. Ecem Karaağaç’ın hemen takımına geri dönmesi beklenirken rahatsızlığı ile ilgili açıklama yapıldı. Ayrıca Ecem’in ne zaman takıma döneceği de belirsiz durumda.




Survivor 2018’de kim elendi? Büyük sürpriz! Eleme adayları kimler oldu?



Survivor 2018 Türkiye Romanya yarışı kim kazandı? (Survivor son bölüm izle)

Haberin Devamı