Magazin Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Survivor'ın 24. bölümü bu akşam ekranlara geliyor. Survivor yeni bölümüyle birlikte Yiğit Dikmen, Elif Şadoğlu, Mustafa Kemal Kurt, Batuhan Buğra Eruygun yarışmaya dahil oluyor. Bu gelişmeyle birlikte "Elif Şadoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?" sorusu gündem oldu.

Survivor'un 25. bölümü Alp Kırşan'ın sunumuyla bu akşam televizyonda olacak. Survivor yeni bölümde All Star takımı ve Gönüllüler takımı ödül oyununda karşılaşacak. Oyun esnasında Nagihan ve Sema arasında sert temas yaşanıyor. Öte yandan yarışmaya Yiğit Dikmen, Elif Şadoğlu, Mustafa Kemal Kurt, Batuhan Buğra Eruygun dahil oluyor.

Yiğit Dikmen ve Elif Şadoğlu All Star takımına; Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun Gönüllüler takımına dahil oluyor. Bu olay sonrası en çok merak edilen kişiler arasında Elif Şadoğlu en fazla göze çarpan isimlerden bir tanesi oldu.



ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?

Survivor 2018'in yeni yarışmacısı Elif Şadoğlu 1992 yılında dünyaya geldi. İstanbul'da bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapmaktadır. Katıldığı 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu olan Elif Şadoğlu, geçtiğimiz yıl düzenlenen Survivor 2017 sezonunda yer almış ve yapılan halk oylamasının ardından adaya veda etmişti.

Acun Ilıcalı'nın verdiği karar üzerinde Elif Şadoğlu Survivor 2018'e dahil oldu. Başarılı yarışmacı Survivor 2018'de All Star takımında yarışacak.


Survivor'a katılan yeni yarışmacılar parkura çıktı! Yeni yarışmacılar kimler?


Haberin Devamı