Magazin Survivor Melih Özkaya neden diskalifiye edildi? Survivor Melih'e ne oldu

Survivor Melih Özkaya neden diskalifiye edildi? Survivor Melih'e ne oldu

Paylaş
Survivor Melih Özkaya neden diskalifiye edildi? Survivor Melih'e ne oldu

Survivor 2018 All Star'da Gönüllüler takımında mücadele eden ve başarılı bir performans sergileyen Survivor Melih Özkaya diskalifiye edildi. Peki, Survivor Melih neden diskalifiye edildi, Melih'e ne oldu? Ödül oyununda belinden sakatlanan Survivor Melih'in survivor macerası sona erdi. Acun Ilıcalı, Melih Özkaya'nın yarışamayacağını ve yerine yeni bir yarışmacının geleceğini bildirdi. İşte Survivor Melih neden yok? sorularının cevabı haberimizde...

Survivor 2018'in son bölümünde izleyiciyi üzen bir gelişme yaşandı. Gönüllüler takımında yarışan Survivor Melih yarışmadan ayrıldı. Peki Survivor Melih neden diskalifiye edildi? Survivor Melih neden yok? Survivor Melih'e ne oldu? sorularını da yeni bölümde akıllara getirdi. Ödül oyununda belinden sakatlanan Melih Özkaya yarışmaya daha fazla devam edemeyeceği öğrenildi. Başarılı performansıyla dikkatleri üzerine toplayan Survivor Melih'in yarışmaya veda ettiği haberi başta takım arkadaşları olmak üzere izleyenleri de üzdü. İşte Survivor Melih kimdir, hakkında gelen son bilgiler...

SURVİVOR MELİH NEDEN YOK? MELİH'E NE OLDU

Survivor'ın son bölümünde, Acun Ilıcalı sakatlanan Melih'in son sağlık durumunu ve doktor kararını açıkladı. Acun Ilıcalı, Gönüllüler'den Melih Özkaya'nın sakatlık durumunun tahmin ettiklerinden daha ciddi olduğunu söylerek, 'Doktorumuz tarafından Melih'in devam edemeyeceği açıklandı' dedi. Survivor 2018'de Gönüllüler takımı bir sakatlık şoku ve ayrılık daha yaşadı. Acun Ilıcalı, ödül oyununda belini bariyerlere vurarak sakatlanan ve hastaneye kaldırılan Melih'in son durumu hakkında bilgi verdi.

SURVİVOR MELİH NEDEN DİSKALİFİYE EDİLDİ?

AIlıcalı, Melih için Survivor'ın bittiğini açıklayarak, 'Melih Survivor'da devam edemeyecek. Sakatlığının durumu Survivor'a devam etmesine imkan tanımıyor. Çok geçmiş olsun kendisine. Çok sevdiğimiz bir yarışmacıydı. Efendiliğiyle gönüllülere taht kurdu. Maalesef geçirdiği sakatlığın durumu tahmin ettiğimizden de ciddi olduğu için, doktorumuz tarafından Survivor'a devam edemeyeceği açıklandı. Melih için Survivor bitmiş oldu' dedi.



SURVİVOR 2018 ALL STAR

SURVİVOR MELİH'İN YERİNE KİM GELECEK?

Medya patronu Acun Ilıcalı, Melih Özkaya'nın yerine yeni yarışmacıların geleceğini de duyurdu.



SURVİVOR MELİH ÖZKAYA KİMDİR?

Melih Özkaya, 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2011 yılında kamera önü eğitimi alarak oyunculuk eğitimine başlayan Özkaya, 2012 yılında Yer Gök Aşk adlı diziye üçüncü sezonda dahil oldu ve rol aldı.

Çocuk yaşlardan beri sporla ilgilenen Melih Özkaya, bir süre amatör ve kısa vadeli çalışmalar yürüttükten sonra profesyonel olarak voleybol oynamaya başladı.

Profesyonelliğine kadar 15 yıl boyunca voleybol oynayan Özkaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde altyapıda oynamaya başladı.

8 yıl süren profesyonel voleybol oyunculuğu döneminden sonra 2. Lig voleybol takımlarının formalarını giymeye başlayan Melih Özkaya, Tokat, Payas Belediye Spor, Tofaş, Diyarbakır, Sivas ve daha pek çok voleybol takımında oynadı. Melih Özkaya, aynı zamanda 3. Lig voleybol takımlarında da boy gösterdi.

SURVİVOR MELİH'İN BABASI METİN ÖZKAYA

Acun Ilıcalı Survivor Melih'in babası Metin Özkaya'nın da Var mısın Yok musun yarışmacısı olduğunu açıkladı. Metin Özkaya geçen yıl Survivor panoramaya da katılmıştı.

Haberin Devamı