Magazin Survivor Merve Aydın'dan ilk açıklama!

Survivor Merve Aydın'dan ilk açıklama!

Paylaş
Survivor Merve Aydın'dan ilk açıklama!

Survivor yarışması ile adından söz ettiren Merve Aydın, yeniden All Star kadrosuna dahil oldu. Merve Survivor ile ilgili ilk paylaşımını yaptı. İşte o paylaşım...

Survivor'un yeni sezonu heyecanla beklenirken kadroda kimlerin olacağı merak konusu oldu. Acun Ilıcalı geçen haftalarda, Survivor All Star 2018 kadrosunda Sema Aydemir, Merve Aydın ve Nagihan Karadere’nin olacağını açıkladı.

Acun Ilıcalı'nın açıklamasından sonra Survivor 2018 yarışmacısı Merve Aydın ‘dan ilk paylaşım geldi. All Starların merakla beklenen ismi yine iddialı.


'BU SENE ÇOK ZOR OLACAK!'


İşte o açıklama:

"Bu sene Survivor All Star takımında ben de varım. Karşı tarafta gönüllüler olcak. Bakalım nasıl bir gönüllü takımı olacak? Gerçekten onlar da bizim kadar güçlü olacak mı çok merak ediyorum. Bu sene çok zor olacak. Umarım aç kalmam, bu sene daha çok kazanmak istiyorum."





Merve Aydın da Survivor'da! İşte Survivor 2018'e katılacak isimler

MERVE AYDIN KİMDİR?


Merve Aydın, 17 Mart 1990 İstanbul Bakırköy doğumlu Türk atlet. ENKA spor kulübünün atletizm branşı sporcusu.

2008'de Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası ve 2011'de Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazandı. Aynı yıl Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında ikinci gümüş madalyasını da kazanmış ve Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'ndaki performansı ile Dünya – Olimpiyat B barajını da geçti.

Londra 2012 Yaz Olimpiyatları kadınlar 800 metre seçmelerinde 2.seride yarışan sporcu, yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35'lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi. Sakatlık acısı nedeniyle ağlayarak yarışa devam edip bitirmesi, onu manşetlere taşıdı.

Merve Aydın, yine 2011 yılında da Çek Cumhuriyeti'nde yapılan Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası’nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Yine Çin‘de yapılan 2011 yılında Dünya Üniversite Yaz Oyunları’nda 4xk elde ederek gümüş madalya kazanmıştır.

Merve Aydın 12 Haziran 2012 tarihinde Beyaz Rusya'da Olimpiyat seçmeleri kapsamındaki yarışta koştuğu 2:00.23'lük derece ile 800 m Türkiye rekorunun sahibidir.




Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor All Star kadrosunda 3 sürpriz isim! (Survivor 2018'in All Star - Gönüllüler takımlarında kimler var?)

KATILDIĞI SURVIVOR'LARDA KAÇINCI OLDU?


2013 yılında Kanal D'de yayınlanan Bana Her Şey Yakışır programına katılmıştır.2014 Mart'ından itibaren Star TV'de yayınlanan Survivor'da, ünlüler takımında yer almıştır. Adada 111 gün kaldıktan sonra yarışmada Ahmet Dursun'la birlikte 3. olmuştur.

22 Şubat 2015'te TV8'de yayınlanmaya başlanan ve Survivor Türkiye'deki eski katılımcıların mücadele ettiği Survivor All Star'da yarışıp finale kalmayı başarmıştır. 3 Temmuz'da yapılan finalde ise halk oylaması sonucu 2. olmuştur. 2015 yılında ise bir deodorant reklamında oynamıştır.

NİŞANLANDI


Merve Aydın, 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Mehmet Akif'le 1 Ekim'de nişanlanmıştı.

Mehmet Akif, Instagram hesabı üzerinden mutluluğunu "En güzel günüm.. En güzel hikayem... Adım, adım mutluluğa... 30.09.2017" sözleriyle ifade etmişti.



Merve Aydın ise nişan elbisesini seçerken takipçilerinden yardım aldı.

Sosyal medya üzerinden paylaştığı videoya şu notu ekledi: "Ben bu videoyu çekerken çok heyecanlandım sizi de heyecanıma ortak etmek istiyorum destek ve yorumlarınızı bekliyorum yorumlarınız benim için çok önemli ve değerli sizin yorumlarınıza göre yarın giyeceğim nişan elbisemi seçeceğim" İkilinin evlilik kararını duyan takipçileri sosyal medya üzerinden tebriklerini iletti.

Haberin Devamı