Magazin Survivor ödül oyununu (kahve) kim kazandı? (14 Nisan 2018)

Survivor ödül oyununu (kahve) kim kazandı? (14 Nisan 2018)

Paylaş
Survivor ödül oyununu (kahve) kim kazandı? (14 Nisan 2018)

Survivor 46. bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler ilk mücadelesini Ödül oyunu için verdi. Kazanan takım kahve ödülü için kıran kırana yarıştı. İki oyun peş peşe alan Gönüllüler karşısında Ünlüler'in performansı merak ediliyordu. Peki ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'ın 46. bölümü yine Alp Kırşan'ın sunumuyla ekrana geldi. İki takım ilk mücadelelerini ödül oyunu için verdi. Parkurda tam bir takım oyunu seyrettik.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kazanan takımın kahve ödülü alacağı yarışma yine başa baş bir mücadeleye sahne oldu. 5'er kişilik gruplar halinde oynanan yarışta her iki takım da elinden gelen her şeyi parkura yansıttı. Zaman zaman dengesini kaybeden yarışmacılar kendilerini yerde buldu. Neyse ki korkulan bir sakatlık yaşanmadı. Parkurun son bölümünde ise beceri her şeydi. Oyun sonunda gülen taraf 5-2'lik skorla Ünlüler oldu.

ÜNLÜLER ENDİŞELİYDİ

Oyun öncesi Ünlüler bir hayli endişeliydi. iki oyun üst üste kaybeden Ünlüler yeni bir strateji için toplantı yaptı. Gönüllüler'in seri yapmasına ve moral bulmasına müsade etmek istemeyen Ünlüler "Hemen oyunu almak" lazım konusunda birleşti.

BERNA PARKURDA YOKTU

Dünkü sembol oyununda büyük bir sakatlık geçiren Berna parkurda yer almadı.



Haberin Devamı