Magazin Survivor ödül (yemek) oyununu kim kazandı? (16 Nisan) Eleme adayları kimler?

Survivor ödül (yemek) oyununu kim kazandı? (16 Nisan) Eleme adayları kimler?

Paylaş
Survivor ödül (yemek) oyununu kim kazandı? (16 Nisan) Eleme adayları kimler?

Survivor'da bu akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı. İki takım terbiyeli tavuk ödülü için oldukça zor parkurda yine beceriye dayalı bir oyun oynadı. Gece ise eleme heyecanı yaşanacak. Peki, kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışmada ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'ın yeni bölümü Acun Ilıcalı'nın sunumuyla tv8 ekranlarında seyircisiyle buluştu. Survivor'da ödül oyunu için başa baş bir mücadele vardı. Her iki takımda elinden gelen her şeyi parkura yansıttı ama beceriyi en fazla sergileyen takım ödül oyununu kazandı.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Ünlüler ve Gönüllüler bu akşam terbiyeli tavuk ödülü için karşı karşıya geldiler. Her leme öncesinde olduğu gibi oyuna Gönüllüler takımı daha iyi başladı. Fakat ödülü 10'a 8 Ünlüler takımı kazandı.Yarışma esnsasında Merve ve Yiğit kısa süreli bir tartışma yaşadı. Bu tartışmada Sahra da dahil olup Yiğit'e eleştirilerde bulundu.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da iki dokunulmalzık oyununu da Gönüllüler takımı kaybetti. İlk gün Cumali ve Hakan Hatipoğlu'nun ismi eleme potasına çıkmıştı. İkinci gün ise Damla ismi yazıldı. Bu üçlüden birisi bu akşam yarışmaya veda edecek. Cumali'nin konseyde sarf ettiği sözler ise Gönüllüler'de rahatsızlık yarattı. Takım Cumali'nin gitmesi konusunda hemfikir görünüyor.

BERNA VEDA ETTİ!

Survivor'da sakatlıktan dolayı yarışmaya veda eden isimlerin ardı arkası kesilmiyor. Sembol oyununda havuza atladığı sırada dizini çatlatan Berna yarışmaya veda etti. Ünlüler takımı hem Berna'nın gidişine hem de Damla'nın eleme potasında olmasından dolayı büyük üzüntü yaşadı.


Iğdır Belediyesi Survivor'da yarışan Cumali için oy istedi

Haberin Devamı