Magazin Survivor Özge'yi yastıkla tartaklamış

Survivor Özge'yi yastıkla tartaklamış

Paylaş
Survivor Özge'yi yastıkla tartaklamış

24 saat evli kaldığı eski eşi manken Özge Ulusoy'a hakaret ve tehdit ettiği iddia edilen Yapımcı Ferruh Taşdemir'in yargılanmasına başlandı

Boşanma davasının ardından ilk kez eski eşiyle duruşmada yüz yüze gelen tutuksuz sanık Taşdemir, "Boşandıktan 2-3 gün sonra tekrar birlikte olmaya başladık. Daha sonra tekrar ayrıldık. Ben zaman zaman barışmak için telefon ettim. Kendisine mesaj attığım doğrudur fakat kendisinin beni tahrik etmesi sonucu öyle mesajlar attım . Ayrıca mesajlarımda kasıt ve kendisine zarar vermeyi amaçlayan bir niyet yoktur" dedi. Duruşmada dinlenen tanıklar, sanık Taşdemir'in Özge'yi Ulusoy'u yastıkla tartakladığını, Ulusoy'un da ağlayarak, 'kurtarın beni evime gideyim' dediğini ve aralarında küfürleştiklerini anlatılar.

Haberin Devamı

24 saat evli kaldığı eski eşi Ferruh Taşdemir'den kendisini darp ettiği gerekçesiyle şikayetçi olan manken Özge Ulusoy ile yapımcı Ferruh Taşdemir mahkemede karşı karşıya geldi. İstanbul 4. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya hakkında "Tehdit" ve "Hakaret" suçlarından 9 aydan 4 yıla kadar hapis cezası istenen tutuksuz sanık Ferruh Taşdemir ve şikayetçi Özge Ulusoy katıldı. Ayrıca Hazır Büyüka ve Can Nadir ise tanık sıfatıyla ifade vermek için duruşmada hazır bulundu.

"ZARAR VERMEYİ AMAÇLAMIYORDUM"

4 Haziran 2010'da Özge Ulusoy'la evlendiklerini belirten sanık Ferruh Taşdemir, "Evlendiğimiz günden 1 gün sonra Özge Ulusoy evliliğin yanlış olduğunu ve boşanmak istediğini söyledi. Boşandıktan 2-3 gün sonra tekrar birlikte olmaya başladık. 3 ay boyunca aynı evde yaşadık. Zaman zaman aramızda tartışmalar yaşandı. Daha sonra tekrar ayrıldık. Ben zaman zaman barışmak için telefon ettim. Kendisine mesaj attığım doğrudur fakat kendisinin beni tahrik etmesi sonucu öyle mesajlar attım ben. Ayrıca mesajlarımda kasıt ve kendisine zarar vermeyi amaçlayan bir niyet yoktur" dedi.

Haberin Devamı

'SENİN KARİYERİNİ BİTİRECEĞİM"

Tanık olarak dinlenen Hazar Büyüka, "Biz Ferruh'un evinde bulunuyorduk. Ferruh ile Özge yatak odasındaydı. Özge'nin bağırışlarını duyduk. Odaya girdiğimizde Ferruh, Özge'nin yastıkla yüzüne bastırıyordu. Ferruh, Özge'ye 'senin kariyerini bitireceğim. Hiçbir yerde çalışamayacaksın' diyerek sinkaflı küfürler ediyordu" dedi.

" KURTARIN BENİ EVİME GİDEYİM'

Dinlenen diğer tanık Can Nadir ise olay günü Ferruh Taşdemir'in evinde bulunduklarını belirterek, "Biz odaya girdiğimizde Ferruh, Özge'yi yastıkla tartaklıyordu. 'Hayatımı mahvettin, seni İstanbul'da yaşatmayacağım' diyordu. Sinkaflı küfürler ediyordu. Özge ağlayarak, 'kurtarın beni evime gideyim' diyordu. Biz onları orada ayırdık. Özge'yi salona getirdik. Yine salonda da bu olaylar yaklaşık 3-4 saat boyunca sürdü. Birbirlerine karşılıklı küfürler ediyorlardı. Özge devamlı gitmek istediğini söylüyordu. Ferruh ise gidemezsin diyordu" şeklinde konuştu.

Özge Ulusoy söz alarak şikayetinin hala devam ettiğini ve Ferruh Taşdemir ile boşanma sonrasında sadece 3 hafta görüştüğünü ayrıca aynı evde yaşamadıklarını belirtti. Diğer tanıkların dinlenmesine karar veren mahkeme başkanı Oktay Açar, duruşmayı eksikliklerin giderilmesi için erteledi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanık Taşdemir'in "hakaret" ve "tehdit" suçlarından 9 aydan 4 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması isteniyor.

Haberin Devamı

Serpil KIRKESER - İstanbul / DHA