Magazin Survivor Semih'ten Sema Apak için flaş iddia

Survivor Semih'ten Sema Apak için flaş iddia

Paylaş
Survivor Semih'ten Sema Apak için flaş iddia

Survivor 2016'ya damgasını vuran Semih Öztürk, yeni sezonun en başarılı isimlerinden Sema Apak'ın sakatlığıyla ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu

TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama Hafta Sonu' programına katılan Semih Öztürk, ünlüler takımının başarılı yarışmacısı Sema Apak'ın sakatlığını yorumladı.

'HAYATLARINDA GÜVENSİZLİK VAR'


Survivor Semih, "Ünlüler takımı Sema+Pınar şeklinde güçlüydü. Sadece Pınar çok anlam ifade etmiyor. Sema çok iyi bir yarışmacı. Bireysel sporu tercih edenlerin aileleri genelde çok varlıklı olmuyor. Bu yüzden tek başına mücadele vermek zorundalar. Atletizmde de yalnız başına koşuyorlar. Hayatta da tek olduğunu biliyorlar. Güvensizlik var hayatlarında. Tek başına yarışmaları gerektiğini daha küçük yaşlarda çözmüşler. Sakatlık, Sema için çok büyük bir yıkım oldu. Bir ay oynayamadı diyelim, bir ay da adapte olacak. Üzülmesinin sebebi hayatta tek başına mücadele etmesi" ifadelerini kullandı.


'İYİLEŞME SÜRECİ UZAYACAK'


Semih Öztürk, "Geçen sene de Nagihan takımın garantisiydi. Onun oluşu takıma güç veriyordu. Bu sene aynı şekilde parkurlar Sema'nın sporuna çok hitap ediyor. Bu nedenle ciddi farklar açabiliyor. İnşallah ayağı iyileşir. Ben o ayağın görüntüsünü gördüm. Metin abi '2 hafta' dedi. Bence iyileşme süreci daha da uzayacaktır" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı