Magazin Survivor Ümit Karan erkeklerde şampiyon oldu

Survivor Ümit Karan erkeklerde şampiyon oldu

Paylaş
Survivor Ümit Karan erkeklerde şampiyon oldu

Survivor Ümit Karan ile Damla Can Survivor 2018'de bir ilki gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde Survivor tarihinde bir ilk yaşanmıştı. Türkiye, Romanya ve Yunanistan takımlarının en iyi kadın ve en iyi erkek yarışmacıları karşı karşıya geldi. Türkiye'den ise Ümit Karan ile Damla Can yarıştı. Ümit Karan yarışmayı kazanan isim olurken Damla yarışmayı kaybetti. Kaçırılmayacak bu mücadelenin ardınan Ümit Karan kimdir, soruları da merak edilen konulardan biri oldu. İşte Survivor'da nefes kesen yarış...

Survivor Ümit Karan ile Damla Can, Survivor 2018'e damgasını vurdu. En iyi kadın ve en iyi erkek yarışmacıların yarıştığı yarışmada hangi yarışmacı kazandı, ödül neydi, sorularını da ardından getirdi. Üç ülkenin yarıştığı yarışmada kazanan takım Ünlüler'den Ümit Karan oldu. Peki Ümit Karan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Survivor Türkiye Romanya ve Yunanistan yarışmasından detaylar...


SURVİVOR'DA KİM KAZANDI?

ERKEKLER KARŞILAŞMASI - ÜMİT KARAN KAZANDI


En iyi erkeklerin yarıştığı yarışmada Türkiye'den Ümit Karan Kirita ile yarıştı ve Ümit Kazan kazandı. Erkekler arasında şampiyon oldu.

İŞTE ÜMİT KARAN'A ŞAMPİYONLUĞU GETİREN O YARIŞ

KADINLAR KARŞILAŞMASI
DAMLA KAYBETTİ


Damla kaybedince gözyaşlarına boğuldu. Damla “Yapabilecekken yapamadığım için çok sinirliyim. Ellerimle oyunu verdim.” diyerek ağladı. Damla: Açıkçası kazanmayı çok istedim. Milli maç olduğu için üzüntüm fazla. Devamını getiririm diyordum olmadı. Bir daha yarışırsam çok daha iyi olacağım.

ÜMİT KARAN KİMDİR?


Ümit Karan 1 Ekim 1976 yılında Berlin'de doğdu. Eski millî futbolcu olan Ümit Karan, kariyerine, Almanya'da Berlin takımı Hertha Zehlendorfda başladı. Hertha Zehlendorf dan sonra Türkiye da sportif direktörlük görevine getirildi.

Haberin Devamı