Magazin Survivor yarışmacısı Fatih Hürkan kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir?

Survivor yarışmacısı Fatih Hürkan kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir?

Paylaş
Survivor yarışmacısı Fatih Hürkan kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir?

Survivor yarışmasının çok konuşulan isimlerinden biri olan Fatih Hürkan kimdir? Nerelidir? Mesleği nedir?

Survivor ünlüler takımı yarışmacılarından Fatih Hürkan, 14 Eylül 1971 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Hürkan asleen Samsunludur. İTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Hürkan, 1998'de Best Model of Turkey'de 2. seçildi ve mankenliğe başladı.

1998'de başrolünü Emrah'ın oynadığı Unutabilsem dizisinde küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. Bir süre Şahika Tekand Studio'sunda oyunculuk eğitimi alan Hürkan daha sonra birçok kez kötü adam rollerinde oynadı.

Tevfik Gelenbe Tiyatrosu'nda Aman Hayret, Biraz Gayret oyunuyla da sahnede profesyonel oldu. Kral TV'de sunuculuk yaptı ve 100'ün üzerinde reklam filminde rol aldı. Bir ara Sihirli Annem dizisinde kötü adam Tuna rolünü de oyandı.



Fatih Hürkan iki filmde projesinde de yer aldı.

-1999 – Kahpe Bizans

-2006 – Kıyamet


Evli ve bir çocuk babası olan Hürkan, Survivor'a gitmeden önce sosyal medyadan yaptığı son paylaşımında eşi ve çocuğuyla olan fotoğrafının altına şu notu düştü: "Aşklarım, bir süre ayrı kalıcaz nasıl dayanıcam, şimdiden kalbim buruk"


FATİH HÜRKAN: HAYATIMDA MÜCADELE VE SAVAŞ HEP VARDI


Survivor 2017'nin ilk haftasındaki eleme konseyinde yarışmaya dahil olan Hürkan'ın ilk sözleri ise şöyle olmuştu:

"İstanbul'da yaşıyorum aslen Samsunluyum. Çok uzun zamandır Survivor'a gelmeyi istiyordum. Hayatımda mücadele ve savaş hep vardı. Tam benim için olduğunu düşünüyordum.

Çok teşekkür ederim en azından burada oturuyorum. Spora çocukluğumda Judo ile başladım. İstanbul şampiyonluğum var. Ortaokulda kaleciliğe geçtim. Uzun dönem kalecilik yaptım, profesyonelde 4 yıl sürdü. Sonra oyunculuğa geçtim ama sporu hiç bırakmadım.

Bir dönem ninjutsu yaptım. Haftanın üç günü halı saha, bir günü voleybol dört günde crossfit yapıyorum. Oyunculuğu epey zamandır yapıyorum. Bir dönem annemin rahatsızlığı nedeniyle ara verdim. Annemi kaybettiğim dönemde şov dünyasından geri düştüm. Kokusunu her zaman özlediğim bir oğlum ve eşim var."


SURVİVOR'DA FATİH HÜRKAN İLE BİR İLKE İMZA ATILDI!



Survivor 2017'de Fatih Hürkan ile bir ilk yaşandı. Ünlüler takımı yarışmacısı Fatih Hürkan'ın Eser West ile ettiği kavga sonrası diskalifiye olmaması için kazanılan ödülden faydalanamamasıyla bir ilke imza atılmıştı.

Acun Ilıcalı bu uygulamanın bundan sonraki Survivor'larda da geçerli olacağını belirtmişti.


Fatih Hürkan Eser West'e Maymun demişti.

FATİH HÜRKAN VE İLHAN MANSIZ KAVGASI



Survivor Ünlüler Takımı'nda ödül oyunu sırasında Fatih Hürkan ile İlhan Mansız arasında beklenmedik bir tartışma yaşanmıştı. Gerilimin arttığı tartışmada ikilinin birbirlerine söylediği sözler tansiyonun yükselmesine neden olmuştu.




İLHAN MANSIZ: SEN KİME LAN DİYORSUN?


Tartışma sırasında lan kelimesini kullanan Fatih Hürkan, İlhan Mansız'ı sinirlendirdi. Bunun üzerine ikili birbirine girdi.

Fatih Hürkan ile İlhan Mansız arasında yaşanan sürtüşme araya girenler sayesinde önlense de tartışma uzun süre devam etti. Fatih Hürkan 'Ben ondan yaş olarak büyüğüm bana karşı terbiyeli olsun' diyerek sitem etmişti.

Haberin Devamı