Magazin Survivor'da elenen isim belli oldu! Survivor'da kim elendi? (Survivor 97. bölüm)

Survivor'da elenen isim belli oldu! Survivor'da kim elendi? (Survivor 97. bölüm)

Paylaş
Survivor'da elenen isim belli oldu! Survivor'da kim elendi? (Survivor 97. bölüm)

Survivor'da bu akşam adaya veda eden isim belli oldu. Survivor kim elendi? sorusu yanıtını buldu. Survivor'da Hakan, Sema ve Merve Aydın eleme potasına çıkmıştı

Survivor'ın 97. bölümünde bu akşam adaya veda eden isim belli oldu. Survivor'ın geçtiğimiz bölümünde Acun Ilıcalı finale çok az bir süre kalan yarışmacılara büyük bir sürpriz yaptı ve yeni formatı yarışmacılara açıkladı. Yeni formatta artık yarışmacılar takım halinde değil bireysel olarak yarışacak ve haftada iki eleme yapılacak.

Haberin Devamı

YENİ ELEME SİSTEMİ

Bireysel dokunulmazlığı kazanan en iyi erkek ve kadın yarışmacı birer aday çıkaracak, 3. eleme adayı ise adada yapılacak konsey sonrası belirlenecek. 3 eleme adayından biri Survivor'a veda etmiş olacak.

SURVIVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'ın yeni formatında yapılan konseyde en çok adı çıkan isim Merve oldu. Erkeklerde dokunulmazlığı kazanan Adem eleme adayı olarak Hakan'ın ismini söyledi. Kadınlarda dokunulmazlığı kazanan Nagihan da Sema'nın adını söyledi ve böylece Survivor'da eleme adayları Merve, Hakan ve Sema oldu.

SURVİVOR'DA ADAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Survivor'da Hakan, Sema ve Merve Aydın eleme potasına çıktığı konseyde adaya veda eden isim Merve Aydın oldu.

MERVE AYDIN KİMDİR?

Survivor 2018'de yarışacak isimlerden Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de doğdu. ENKA spor kulübünün sporcusu olan Survivor Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazanmıştır.

Haberin Devamı

2011 yılında İzmir’de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4x400 m bayrak yarışında birinci oldu. 2011 yılında da Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır.

Yine Çin’de yapılan 2011 yılında Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında 3.lük elde ederek gümüş madalya kazanmıştır. 2012 yılında Londra’da yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar 800 metre seçmelerinde yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35′lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi.