Magazin Survivor'da Kıbrıs finaline kim kaldı? Eleme adayları kimler?

Survivor'da Kıbrıs finaline kim kaldı? Eleme adayları kimler?

Paylaş
Survivor'da Kıbrıs finaline kim kaldı? Eleme adayları kimler?

Survivor'da finale yaklaşılırken dün Nagihan ve Adem sembol finali için karşı karşıya geldi. Oyun sonunda gülen taraf Adem oldu ve Kıbrıs'a gitmeye hak kazandı. Gün içinde oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası ise konseyde eleme adayları belli oldu.

Survivor'ın finaline 8 gün kaldı. Kıbrıs için gün sayılırken sembol yarı finalinde üstün performans sergileyen Nagihan ve Adem finale yükselmişti. Dün ikili parkurda kozlarını paylaştı. Günün sonunda gülen taraf Adem oldu ve Kıbrıs biletini cebine koydu.

Haberin Devamı

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da dün akşam sembol finali mücadelesinin ardından yarışmacılar dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldiler. Oyuna Nagihan ve Anıl damga vurdu ve dokunulmazlığın sahibi oldular. Konseyde ismi en çok yazılan Turabi olurken, Nagihan elenmesi için Murat Ceylan'ı Anıl ise Hakan Hatipoğlu'nun adını söyledi. Böylelikle Turabi, Hakan Hatipoğlu ve Murat Ceylan eleme potasına çıktılar.

TURABİ'NİN DURUMU BELLİ OLDU

Geçen hafta ciddi bir sakatlık geçirip büyük bir acı içerisinde yerde kalan Turabi'nin akıbeti belli oldu. Metin Kuş, Turabi'nin artık hiçbir oyunda oynayamayacağına karar verdi. Acun bu kararı konseyde Turabi'yle paylaştı.

Başarılı yarışmacı yaptığı yorumda "Çok sıkıntılı bir durum. 3 sezon dolusu Survivor’ın yapamdığını Metin Kuş yaptı. Herkesi geçtik Metin Kuş’u geçemedik. Saygı duyuyorum kararına benim iyiliğimi düşünüyor. Survivor şaka yapıyor gibi. Yapacak bir şey yok. Bu şekilde gideceğim demek ki.. Sakatlık beni yavaşlattı. Kusura bakmasın hocalarım, annem, babam, kardeşlerim... Belki de hayırlısı budur. Gidebildiğim kadar gideceğim." diye konuştu.

Haberin Devamı