Magazin Bu hafta Survivor'da kim elendi? (11 Haziran) Turabi diskalifiye mi oldu?

Bu hafta Survivor'da kim elendi? (11 Haziran) Turabi diskalifiye mi oldu?

Paylaş
Bu hafta Survivor'da kim elendi? (11 Haziran) Turabi diskalifiye mi oldu?

Survivor'ın 95. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Survivor son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler, iki ödül oyunu birden oynadılar. Kazanan takım çok keyifli vakit geçirirken gecenin sonunda ise bir yarışmacının kaderi değişti. Peki, Survivor'da kim elendi?

Survivor'ın 95. bölümü yine çok heyecanlı bir yarışmaya sahne oldu. Survivor son bölümde birbirinden güzel ödüller vardı. Bir takım iki süper ödülün sahibi olurken gecenin sonunda eleme heyecanı yaşandı ve bir kişi yarışma hayatına veda etti.

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Bu hafta iki dokunulmazlık oyunundan da Gönüllüler galip geldi. Böylelikle Ünlüler, 3 yarışmacıyı eleme potasına çıkardılar. Bu isimler Mustafa Kemal Kurt, Turabi ve Merve Aydın'dı... Dünkü konseyde Acun Ilıcalı, en az SMS oyu alan kişinin Mustafa Kemal Kurt olduğunu açıkladı ve yarışmaya sonradan dahil olan Mustafa yarışmaya veda etmiş oldu.

ÖDÜL OYUNLARINI KİM KAZANDI?

Dün Survivor'da iki muhteşem ödül vardı. Biri konser ödülü diğeri ise tekne turu, ardından da güzel bir yemekti. Oyunların galibi son zamanlarda zor günler geçiren Ünlüler oldu. Ödül oyunlarında zaman zaman sakatlık ve tartışmalar yaşandı. Mustafa Kemal kurt ve Hakan Hatipoğlu'nun kavgası güne damgasını vurdu.

Haberin Devamı

TURABİ DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Dokunulmazlık oyunu mücadelesinde engelden atlarken ayağını fileye takıp çok kötü bir şekilde yere düşen Turabi, oyunlara çıkamamıştı. Dünkü eleme konseyinin ardından Acun Ilıcalı'dan şok bir açıklama geldi. Acun Ilıcalı, Turabi'nin sakatlığının ciddi olduğunu ve artık oyunlara katılamayacağını açıkladı. Bu açıklamanın ardından Turabi ise büyük bir moral bozukluğu yaşadı. Başarılı yarışmacı itiraz ederek acı eşiğinin yüksek olduğunu, oyunlara çıkmak istediğini söyledi. Acun bunun bir eleme konuşması olmadığını yarışmaya devam edeceğini aktardı. Turabi'nin oyunlara çıkıp çıkamayacağı iki gün sonra Metin Kuş'un yapacağı değerlendirme sonrası belli olacak.