Magazin Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da Kenan Doğulu sürprizi (Survivor 105. bölüm)

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da Kenan Doğulu sürprizi (Survivor 105. bölüm)

Paylaş
Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Survivor'da Kenan Doğulu sürprizi (Survivor 105. bölüm)

Survivor'da son düzlüğe girildi. Büyük finale kısa süre kala yarışmacılar Survivor'ın son günlerinde büyük mücadeleye devam ediyorlar. Bugün ödül oyununa çıkan yarışmacılar kıyasıya mücadele ederken, adada Kenan Doğulu sürprizi yaşandı. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte 21 Haziran Survivor 105. bölüm özeti

Survivor'da ödül oyunu heyecanı. Yavaş yavaş finale doğru gidilen Survivor'da yarışmacılar kahvaltı ürünleri olan ödül oyununu kazanabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Haberin Devamı

Turabi'nin sakatlığı yüzünden oynayamadığı oyunda Adem, Murat, Anıl, Hilmi Cem, Hakan, Damla ve Nagihan yarıştı.

KENAN DOĞULU SÜRPRİZİ

Öte yandan Survivor'ın bu bölümünde Kenan Doğulu sürprizi yaşandı Ünlü şarkıcı adada yarışmacılara şarkılarıyla moral verdi.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bitime az bir süre kala heyecan her geçen gün artıyor. Yarın yapılacak eleme öncesi yarışmacılar bugün ödül oyununda yarıştı.

Kahvaltı ürünlerinin verildiği ödül oyununda erkeklerde finale Adem'le Anıl çıktı. Anıl 1 hakla Adem ise 4 hakla oyuna çıktı. Adem Anıl'ı ilk oyunda yendi ve kazanan kişi oldu.Kadınlar da ise Nagihan Damla'yı yendi ve ödülün sahibi oldu. Ödülü kazanan Adem, Turabi'yi seçti. Nagihan ise Damla'yı seçti.