Magazin Survivor'dan pazara!

Survivor'dan pazara!

Paylaş
Survivor'dan pazara!

Survivor adasından kurtulamadı, şimdi kurtuluşu, eski mesleği pazarcılıkta arıyor

Panama’da yapılan Survivor yarışmasında son üçe kalan ancak elenerek 500 bin liralık ödülü kaçıran pazarcı Aydın Gülşen, pazarcılığa döndü! Beşiktaş semt pazarında tezgah açan Gülşen, halktan büyük ilgi görüyor.

Haberin Devamı

Önce 'Var mısın Yok musun' yarışmasına katılan pazarcı Aydın Gülşen, 130 bin liralık teklifi reddedince kutusunda çıkan 750 lira ile yetinmek zorunda kaldı. Daha sonra Panama'da çekilen Survivor yarışmasında mücadele eden Gülşen, son üçe kalmayı başardı. Ancak yarışmacı Furkan'a haksızlık ettiği gerekçesiyle oy birliğiyle elenip 500 bin liralık ödülü kaçırdı...

"PAZARDA ÇALIŞMAK ÇOK ZOR"

Katıldığı iki yarışmadan da eli boş çıkan Aydın Gülşen, eski işi pazarcılığa geri döndü. Beşiktaş semt pazarında tezgâh açan ve vatandaşlardan büyük ilgi gören Gülşen, geçmişte yaptığı hatalardan pişmanlık duyuyor: "Pazarda çalışmak çok zor, şimdi hava güzel kısa kollu tişörtle geldim ama 1 ay sonra donacağım burada. 'Var mısın Yok musun'da Hamdi Bey'in 130 bin liralık teklifini kabul etmedim, şimdi 20 bin teklif etse hemen kabul ederim..."

Haberin Devamı

(Gazete HaberTürk)