Dünya Suudi prensten pilotlara Bentley!

Suudi prensten pilotlara Bentley!

Paylaş
Suudi prensten pilotlara Bentley!

Yaklaşık bir aydır Yemen'e bombardıman düzenleyen Suudi Arabistan'da bir prens, hava saldırılarına katılan tüm pilotlara Bentley marka araba hediye edeceğini duyurdu

Suudi Arabistan öncülüğünde kurulan ve Yemen’deki Şii Ensarullah Hareketi’ni durdurmayı amaçlayan koalisyonun saldırıları sürerken, bir Suudi prens, hava saldırılarına katılan tüm pilotlara Bentley marka araba hediye edeceğine dair söz verdi.

Haberin Devamı

Daily Mail’de yer alan habere göre, Ocak’ta hayatını kaybeden Suudi Arabistan Kralı Abdullah’ın yeğeni olan Prens El-Velid bin Talal, operasyona katılan 100 pilota araba hediye edeceğini Twitter’dan duyurdu. International Business Times, “Pilotlara 100 Bentley araba hediye etmekten mutluluk duyuyorum” yazan tweet’in daha sonra silindiğini bildirdi.

60 yaşındaki prens, yaklaşık 23 milyar dolarlık servete sahip. Prens El-Velid bin Talal, daha önce de Suudi Arabistan futbol takımına 25 Bentley hediye etmişti.

Suudi Arabistan öncülüğünde kurulan koalisyonun Yemen saldırılarında sivillerin hedef alındığına sıklıkla dikkat çekilirken, yerleşim bölgelerinin bombalandığı ve yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği bildiriliyor.

Haberin Devamı