Magazin Suvivor'da kim elendi? (22 Haziran) Survivor ev ödülünü kimler kazandı?

Suvivor'da kim elendi? (22 Haziran) Survivor ev ödülünü kimler kazandı?

Paylaş
Suvivor'da kim elendi? (22 Haziran) Survivor ev ödülünü kimler kazandı?

Survivor tarihinde dün yine bir ilk yaşandı! Gelmiş geçmiş en büyük ödül oyunu dün oynandı ve tam 5 yarışmacıya ev hediye edildi. Bu eğlenceli geçen yarışma sonrası Survivor'da adaya veda eden isim de belli oldu.

Survivor bu sene yarışmacılara birbirinden özel ödüller sunarken son bölümde bir ilk yaşandı ve tam 5 yarışmacıya ev hediye edildi. Gecenin sonunda konseyde bir yarışmacı ada hayatına veda etti. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da ekrana geldi.

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA EV ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Yarışmacılar ev ödülünü kazanabilmek için anneleriyle birlikte yarıştı. Bir hayli eğlenceli geçen yarışmada ev ödülünü ilk kazanan isim 10'da 10 yapan Hakan Hatipoğlu oldu. Ev ödülünü kazanan ikinci yarışmacı ise Anıl oldu. Anıl 'Annem hep evi olsun istiyordu. Evi annemin üzerine yapacağım' dedi. Ev ödülünü kazanan üçüncü isim Turabi oldu. Son ev ödülü için Nagihan ve Murat arasında büyük bir çekişme yaşandı. Acun Ilıcalı'nın 'son evi paylaşma' teklifini kabul eden ikili evin sahibi oldu. Nagihan ve Murat kazandıkları evi bölüşecekler.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da finale 1 hafta kala bir yarışmacı daha adaya veda etti. Haftanın ikinci eleme potasına Murat Ceylan, Hakan Hatipoğlu ve Turabi çıkmıştı. Dünkü elemede en az SMS oyunu alan Murat Ceylan olunca başarılı yarışmacı ada hayatına veda eden isim oldu. Murat'ın son sözleri "Çok güzel bir sezon geçirdim. 2013’te herkes nasıl bir yarışmacı olduğumu görmüştür. Aradan 5 yıl geçti, meslek edindik, büyüdük ve tekrar buraya geldik. Survivor hiçbir zaman hayatımızın odağı olmadı. Kimseye karşı alınganlığım olmadı. Birini kırdıysam özür dilerim." şeklinde oldu.

Haberin Devamı

DAMLA YİNE SAKATLANDI!

Survivor 107. bölüm bu akşam ekranlara geliyor. Yeni bölümde yarışmacılar dokunulmazlık oyununa çıkacaklar. Yarışmacılar için deyim yerindeyse hayat memat meselesi olan yarışta yarışmacılar parkurda çok zor anlar yaşarken Damla büyük bir talihsizlik yaşayarak sakatlanıyor.