Spor Tabata'ya Araplar talip

Tabata'ya Araplar talip

Paylaş
Tabata'ya Araplar talip

Tabata'ya Araplar talip

Beşiktaş'ın geçen sezon başında Gaziantepspor'dan 8.5 milyon euroya transfer ettiği Japon asıllı Brezilyalı Rodrigo Tabata, Siyah-Beyazlılar'da kredisinin sonuna geldi.

Haberin Devamı

Geldiği günden beri beklenen formundan uzak bir görüntü sergileyen Tabata'ya Birleşik Arap Emirlikleri'nden transfer teklifi geldi. Abu-Dhabi'deki bir kulübün menajerler aracılığıyla Beşiktaş'la temasa geçtiği ve Rodrigo Tabata'yı satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği bildirildi. Birleşik Arap Emirlikleri'nden gelen bu transfer teklifinin yanı sıra Sambacıyı eski kulübü Gaziantepspor da istiyor. Kırmızı-Siyahlılar'ın Başkanı İbrahim Kızıl'ın çok iyi dost oldukları Yıldırım Demirören'den Tabata'yı kiralık olarak istediği öğrenildi.

Rüştü ve Yusuf antrenmanda

İstanbul BŞB'ye yenilerek ilk puan kayıplarını yaşayan Beşiktaş'ta gözler UEFA Avrupa Ligi'ne çevrildi. Siyah-Beyazlılar, HJK Helsinki'yle deplasmanda oynayacakları UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanş maçının hazırlıklarına başladı. Sakatlıkları nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Rüştü ile Yusuf ilk kez takımla birlikte çalıştı.

Haberin Devamı