Bilim - Teknoloji Tablet BlackBerry Gelecek Hafta…
Paylaş
Tablet BlackBerry Gelecek Hafta…

Tablet BlackBerry hakkındaki söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Yeni iddia ise bir hayli güçlü. İşte RIM'in tablet planlarına dair en yeni haberler…

Research in Motion'ın özel bir tablet hazırlığında olduğu zaten bir süredir biliniyordu. Hakkında birçok söylenti dolanan dahası adı da belirlenen cihazın yıl bitmeden kullanıcıların hizmetine sunulmuş olacağı yaygın bir kanı. Tüm bunlardan daha da önemlisi ise kendisinden ciddi beklentiler olan cihazın Samsung Galaxy Tab ve Apple iPad gibi rakiplerin ardından nasıl bir yapıda olacağı.

Haberin Devamı

The Wall Street Journal'ın haberine göre cihaz, Galaxy Tab gibi 7 inçlik bir ekrana sahip olacak. En az bir kameranın yer alacağı tablette, şebeke destekli görüntülü çağrı olanağı da yer alacak. Ancak daha da çok merak edilen konu cihazın kullanacağı ekran çözünürlüğü ve işlemci performansı. Şimdilik tüm bunlar hakkında söylentiler dışında kesin bir bilgiye sahip değiliz. Ancak RIM'in tüm bunları açıklamak için önünde güzel bir fırsat var.

Önümüzdeki hafta RIM'in programında BlackBerry Developer Conference adını verdiği özel bir etkinliği var. Ön görüler BlackBerry OS'in ilk tablet versiyonun önümüzdeki hafta tanıtılmış olacağı yönünde. Bakalım beklentiler doğru çıkacak mı... Bekleyip göreceğiz. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı