Bilim - Teknoloji Tablet Samsung'un Fiyatı
Paylaş
Tablet Samsung'un Fiyatı

Samsung'un tablet bilgisayarı ete kemiğe büründü. Şimdi merak edilen konu ise cihazın ne zaman ve ne kadarlık bir fiyat etiketi ile satışa sunulmuş olacağı. İşte detaylar:

Samsung'un tablet bilgisayarının detaylarını ilk olarak sizlere burada yer alan yazımızda duyurmuştuk. Son derece güçlü özellikleri ve göz alıcı tasarımı ile dikkat çeken cihaz, ilk gösterimden ciddi bir hayran kitlesine ulaşmış durumda. Şimdi merak edilen konu ise cihazın ne zaman vitrinlerdeki yerini almış olacağı ve fiyatının ne olacağı?

Haberin Devamı

Samsung bu konuda sessizliğini korurken ilginç bir şekilde bu konuya ilişkin detaylar Almanya'da faaliyet gösteren GSM operatörü O2'nin Twitter sayfası üzerinden geldi. Yapılan açıklamaya göre firma Galaxy Tab'i 759 € bedelle kullanıcılarına sunacak. 2 yıl kontratlı satış bedeli olan bu fiyatın 16 GB kapasiteli ürüne ait olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Elbette ki bu fiyat, Samsung tarafından açıklanmış resmi bedel değil. Zaten cihazın teslimat süresi olarak da 39 gün gibi bir süre ön görülmüş. Hal böyle olunca bu fiyatın aşırı yüksek ve aşırı bir fiyat olduğu da aşikâr. En azından cihazın bu bedelin altında bir fiyat ile satılmış olacağını görmüş olduk. Bakalım Samsung konuya ilişkin detayları ne zaman ilan edecek. Bekleyip göreceğiz. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı