Gündem Taburcu oldu, hastane kapısında öldü

Taburcu oldu, hastane kapısında öldü

Paylaş
Taburcu oldu, hastane kapısında öldü

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde evine giderken trafik kazası geçiren Hümeyra Uçan, taburcu olduğu gün hastane kapısında hayatını kaybetti

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde kullandığı motosikletle iş dönüşü evine giderken otomobile çarpan 34 yaşındaki Hümeyra Uçan'ın kırılan bacağı, alçıya alndıktan evine gönderildi. Bir süre sonra gece rahatsızlanınca hastaneye tekrar getirilen Uçan, gerekli müdahalenin ardından taburcu edildi. Hastaneden çıkarken yere yığılan Hümeyra Uçan bitkisel hayata girdi. Yoğun bakıma kaldırılan ve ölen Hümeyra Uçan ailesini yasa boğdu. Talihsiz kadının ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak.

Haberin Devamı

İnegöl’de yaşayan Hümeyra Uçan şiddetli geçimsizlik sonucu eşinden boşandıktan sonra 15 yaşındaki oğlu ile yaşamaya başladı. İnegöl’de sürücü kursunda part-time çalışan Hümeyra Uçan geçen cumartesi günü, iş dönüşü bindiği 16 PM 431 plakalı motosikleti ile evine giderken Ortaköy Yol Kavşağı’nda 23 yaşındaki Fatih Şimşek’in kullandığı otomobile çarptı.

Kazada yaralanan Hümeyra Uçan ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kırılan bacağı alçıya alınan kadın, bir süre müşahade altında tutulduktan sonra pazartesi günü polikliniğe gelmesi önerisiyle taburcu edildi.

EVİNDE RAHATSIZLANDI HASTANEDEN ÇIKARKEN ÖLDÜ

Evinde yatarak tedavi gören Hümeyra Uçan bir gün sonra pazar gecesi tansiyonun düşmesi, kusma ve göğsündeki şiddetli ağrı nedeniyle yakınları tarafından İnegöl Devlet Hastanesi’ne bir kez daha getirildi. Burada muayene edilip kendisine serum takılan Hümeyra Uçan, taburcu edildiği hastanenin acil servisinden çıkıp evine giderken yere yığıldı. Şuuru kapanan talihsiz kadın yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen pazartesi günü kurtarılamayıp yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Hastane yetkilileri Hümeyra Uçan’ın ölümüne damarlarında pıhtılaşıp kopan kan parçasının akciğerde damarları tıkayarak ölümüne neden olabileceğini söylediler.

İnegöl’de ölen Hümeyra Uçan’ın ölümüyle ilgili olarak Sağlık Müdürlüğü araştırma, Cumhuriyet Savcılığı ise soruşturma başlattı. Talihsiz kadının ölüm nedeni yapılan otopsi sonucu ortaya çıkacak.

Hakan ÜZER/İNEGÖL (Bursa), (DHA)