Türkiye (Son Dakika) Taciz ettiği kadınları günlüğüne yazıyor

Taciz ettiği kadınları günlüğüne yazıyor

Paylaş
Taciz ettiği kadınları günlüğüne yazıyor

Ankara'da takip ettikleri kadınlara arkadan sarılıp, taciz ederek cinsel organını gösterdiği iddia edilen bir kişi yakalandı. Tacizcinin günlük tuttuğu ve taciz ettiği kadınların fiziki özelliklerine kadar günlüğünde yazdığı ortaya çıktı

Ankara’da son bir ayda 30’a yakın kadının taciz şikayetiyle polise başvurması üzerine çalışma başlatıldı. Özellikle Etimesgut, Eryaman ve Batıkent’te şikayetlerin yoğunlaşması üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde özel bir ekip kuruldu. Kadın polislerin de görev aldığı ekip, sivil kıyafetlerle bölgede çalışma sürdürdü.

Haberin Devamı

KADIN POLİSİ DE TACİZ ETTİ

Özel ekipte görev yapan kadın polis Eryaman bölgesinde gezdiği sırada, arkadan kendisine sarılıp taciz etmek isteyen şüpheliyi yakaladı. İşsiz olduğu öğrenilen 18 yaşındaki Kadir Ç., çevredeki diğer polislerin de yardımıyla gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

TACİZLERİ GÜNLÜĞÜNE YAZMIŞ

Şüpheli Kadir Ş., mağdur olan 15 kadın tarafından da teşhis edildi. Ailesiyle yaşayan Kadir Ş.’nin odasında ise cinsel içerikli dergilerle bir günlük ele geçirildi. Günlükte yapılan incelemede ise, Kadir Ş.’nin taciz ettiği kadınları gün, saat ve tarih belirterek not ettiği anlaşıldı. Kadir Ş.’nin, taciz ettiği kadınların saç rengi, fiziki özeliklerini detaylı bir şekilde günlüğüne not ettiği de ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinde suçunu kabul eden Kadir Ş.’nin, yaptığı tacizlerde büyük haz aldığını söylediği öne sürüldü.

DHA