Gündem Taciz raporu geldi avukatı sanığı bıraktı

Taciz raporu geldi avukatı sanığı bıraktı

Paylaş
Taciz raporu geldi avukatı sanığı bıraktı

Avukat Ünal Kaygusuz, "Davayı kabul ederken bize söylenenler farklıydı" diyerek taciz davasından yargılanan müvekkilini savunmaktan vazgeçti

KIZ EVDE YALNIZDI

Haberin Devamı

Samsun’da bir firmada kurye olarak çalışan Bülent Sönmez (29), siparişini teslim etmek üzere Kadriye A.’nın evine gitti.

Kapıyı kadının 9 yaşındaki kızı A.A. açtı. Bülent Sönmez, evde yalnız olduğunu anladığı kızı kandırıp içeri girdi.

‘EŞOFMANIN DÜŞMÜŞ’ DEDİ

Kurye, “Eşofmanın düşmüş, düzelteyim” dedikten sonra küçük kızı halıya yatırıp cinsel tacizde bulundu. Taciz anında korkudan çığlık atamayan kız, olayı annesine anlattı. Kadriye A., şikayetçi oldu. Kurye tutuklandı.

Bülent Sönmez, hakkında ‘küçük yaşta çocuğa cinsel taciz ve konut dokunulmazlığını ihlal’den 15 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

DNA TESTİ KANITLADI

Davanın ilk duruşması dün yapıldı. Bülent Sönmez, “Bana iftira atıyorlar. Suçsuzum” dedi. Mahkeme heyeti, küçük kız ve Bülent Sönmez’in iç çamaşırından alınan doku örneklerine Adli Tıp’ta yapılan DNA testi raporunu okudu. Raporda “Örneklerin sanığa ait olduğu belirlendi” denildi.

Haberin Devamı

YENİ AVUKAT ATANACAK

Bunun üzerine sanık avukatı Ünal Kaygusuz söz alarak “Davayı kabul ederken bize söylenenler farklıydı. Ancak rapor tam tersini söylüyor. Bu nedenle davadan şu aşamada çekiliyor ve sanık müdafiliğinden de istifa ediyorum” deyip duruşma salonundan ayrıldı. Sanığa yeni avukat atanacak.

Hakan ÇELİKBAŞ/DHA