Gündem Tacizci öğretmeni günlük ele verdi

Tacizci öğretmeni günlük ele verdi

Paylaş
Tacizci öğretmeni günlük ele verdi

Samsun Canik'te 8'inci sınıf öğrencisi S.Y.'nin annesi kızının içine kapanık halinden şüphelenerek geçen martta günlüğünü okudu

'Okul kapanıyor kurtuluyorum’

Haberin Devamı

Kızının “Okul kapanıyor. Tacizci öğretmenden artık kurtuluyorum” diye yazdığı notu okuyan anne şoka girdi. Birkaç kez kızıyla konuşmaya çalışsa da başaramayınca S.Y.’yi Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne götürdü.

Küçük kız, burada kendisiyle 4 ay terapi yapan psikoloğa beden eğitimi öğretmeni Coşkun Ceyhan’ın (43) kendisini bir yıl boyunca çeşitli zamanlarda taciz ettiğini söyledi. Bunun üzerine anne 2 hafta önce okul müdürlüğüne daha sonra da savcılığa giderek öğretmenden şikayetçi oldu.

Kayıplara karıştı

S.Y. ifadesinde beden eğitimi öğretmeni Çoşkun Ceyhan’ın kendisini ve arkadaşları G.M.B. ile G.O.’yu da taciz ettiğini söyledi. Mahkeme 14 Temmuz’da şüpheli Coşkun Ceyhan hakkında tutuklama kararı verdi.

Haberin Devamı

Polis, öğretmeni Antalya Kemer’de ailesiyle birlikte tatil yaparken yakaladı. Nöbetçi mahkeme sanığı serbest bırakınca savcı bir üst mahkemeye tutukluluğu için başvurdu.

1’nci Ağır Ceza Mahkemesi savcının itirazını yerinde bularak beden eğitimi Coşkun Ceyhan hakkında tutuklama emri çıkarttı. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıktan sonra ortadan kaybolan öğretmen kayıplara karışmıştı.