Gündem Tacizcisini bir yıl sonra vurdu

Tacizcisini bir yıl sonra vurdu

Paylaş
Tacizcisini bir yıl sonra vurdu

Trabzon'un Maçka İlçesi'nde, 25 yaşındaki Hatice Çiçek, bir yıl önce kendisine sarkıntılık eden 58 yaşındaki Tahsin İpekçi'yi tüfekle vurarak ağır yaraladı

İstanbul'da oturan evli ve 4 çocuk babası İpekçi, serbest bırakılmasının ardından bir ay önce yeniden köye geldi. Dün saat 06.30 sıralarında, Tahsin İpekçi'yi evlerinin önünde gören Hatice Çiçek çılgına döndü.

Evdeki ruhsatsız av tüfeğini alarak dışarıya çıkan Çiçek, Tahsin İpekçi'ye ateş açtı. Başına isabet eden saçmalarla ağır yaralanan İpekçi, Trabzon'da KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı.

"BENİ RAHATSIZ EDİYORDU"

Eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen İpekçi'nin yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Olayın ardından jandarmaya teslim olan Hatice Çiçek'in savcılıktaki ifadesinde, “Beni rahatsız ediyordu. Yine sarkıntılık yapmak istedi.

Daha önce de sarkıntılık yaptığı için şikayetçi olmuştum. Bu nedenle 4 ay hapis yattı. O sabah da evin önünde görünce korktum. Kendimi korumak için ateş ettim. Ama öldürmek için ateş etmedim” dediği öğrenildi. Nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Hatice Çiçek, cezaevine konuldu.

Serkan KILINÇ/TRABZON (DHA)