Gündem Tacizciye meydan dayağı

Tacizciye meydan dayağı

Paylaş
Tacizciye meydan dayağı

Tacizciye meydan dayağı

Aksaray’da işe giden sekreter 22 yaşındaki T.A.’yı iddiaya göre taciz eden 24 yaşındaki M.C., kızın çığlıkları üzerine durumu fark eden çevredeki esnaf tarafından sopa ve yumruklarda dövüldü. Linç edilmek istenen M.C., polisin olay yerine gelmesiyle öfkeli kalabalığın elinden kurtuldu.

Haberin Devamı

Olay, saat 07.15'de Dere Mahallesi Kız Meslek Lisesi yakınında meydana geldi. T.A., evinden çıkıp işyerine gitmek üzere yola çıktı. Kız Meslek Lisesi’ne yaklaştığı sırada iddiaya göre arkasından yaklaşan bir fabrikada işçi olarak çalışan M.C., kıza saldırıp tacizde bulundu. Neye uğradığını şaşıran T.A., çığlık atmaya başladı. Durumu fark eden çevredeki esnaf M.C.’yi yakalayıp, sopa ve yumruklarla dövdü. Linç edilmek istenen M.C., polisin olay yerine gelmesiyle öfkeli kalabalığın elinden kurtuldu.

Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan M.C., ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olaydan sonra hastaneye getirilen T.A., şüpheli ile karşılaşınca sinir krizi geçirdi. T.A., sağlık görevlilerinin müdahalesiyle sakinleştirildi. Ardından M.C. hakkında şikayetçi oldu. M.C.’nin de polise verdiği ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY, (DHA)