Gündem Tacizi oynadı

Tacizi oynadı

Paylaş
Tacizi oynadı

Şiddet gören, saldırıya uğrayan kadınlar artık 444 43 06 numaralı Ankara Barosu'nun “Alo Gelincik Hattı”nı arayıp 7 gün 24 saat destek alabilecekler

Ankara Barosu şiddet mağdurlarına destek için başlattığı “Gelincik Projesi”nin tanıtımı sırasında temsili olarak tacize uğrayan Müjde Ar, “Yeter” diye bağırarak yanındaki erkeğe taciz ettiğini söyleyerek tokat attı.

Haberin Devamı

Katılımcıların şaşkın bakışları arasında ayağa kalkan ve bağırmayı sürdüren Ar, şunları söyledi: “Terbiyesiz. Nereden buldun bu cesareti? Dekolte giydim diye mi? Utanmıyor musun? Yaşına başına bakmıyor, çocuğum yerinde.

Önce dizini hafiften dayadı. Kazadır dedim, aldırmadım. Sonra biraz daha dayadı. Ondan sonra sürtünme mürtünme derken eli hafiften bacağımı yoklamaya başladı. Çocuğum benden bir cevap yok, onu da mı anlamıyorsun? Hıyar mısın sen?”

Televizyonda uzun yıllar, eşinden dayak yiyen “Kakılmış” karakterini canlandıran Yasemin Yalçın da kostümle sahneye geldikten sonra yüzündeki makyajla yapılan morlukları sildi. Yalçın, “Komik değil mi?

Oynarken öyle. Ama gerçek hayatta böyle olmadığını, bu morlukların, bu acıların, bu darbelerin bu kadar kolay silinmediğini hepimiz çok iyi biliyoruz” dedi. Toplantının ardından, Ege, sözü ve bestesi kendisine, düzenlemesi Murat Kodallı’ya ait “Yalnız Değilsin Gelincik” isimli senfonik şarkıyı iki kez seslendirdi

Haberin Devamı