Dr. Haydar Dümen Tadı tuzu kalmıyor
HABERİ PAYLAŞ

Tadı tuzu kalmıyor

Haberin Devamı

Gençler için dünya cinsellik üzerine dönüyor, vaktinden önce deneme yapıyorlar. Hem kızları hem de kendilerini incitiyorlar. Çocuklar heyecanınızı anlıyorum ama her şeyin fazlası zarar. Bir süre sonra bıkarsınız, hiçbir şey tat vermez olur. Unutmayın önünüzde yıllar var.

BÖYLE SORU YOK!

Yaz geldi, kuş uçmuyor

26 yaşındayım, bekarım. Günde 4 kere ilişkiye girerdim. Yaz geldi, benim kuşum uçmuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bir kuş muhabbeti tutturdunuz ki anlayamıyorum. Kuş var gıkı çıkmaz, pirinç tanesini bile yutamaz. Kuş var, serçeyi midesine indirir. Ama başka kuşa güvercin az gelir. Senin kuşu bırakalım, o kendi derdiyle meşgul. Mide fesadına uğramış gibi seks yağmasında pusulayı şaşırmış, kapkaç oyunlar için sokağa çıkmamaya karar vermiş. Hele şu sıcaklar geçsin, havalar soğusun, sıcak yatak mekanı olsun, kuş azacak!!! Seni zorlayacak, bu sayıyı da Hocanız onaylamayacak.

Mastürbasyona doyamıyorum

21 yaşındayım. Bir kez ilişkiye girdim. Şimdi mastürbasyona doymuyorum. Bir kız gördüm mü ilişki aklıma geliyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bilmem ki. Kimliğini, kişiliğini görmeden bir şey diyemem ki. Deneyim dosyamın sezgi sayfasını açtım. Günde 15 kere aklına geliyormuş. Sayfayı çevirdim, sokaktasın, aklına takılan 41 kişinin yarattığı görüntü... Derken bir deniz kıyısı, fırladı birden takıntı sayısı 200’e. Bu konuda önerilerime baktım, tümü birbirinin aynı. Hep havanda su dövmüş, irade tokmağına göbek attırmışım. Bu durum takıntı ve irade zaafıdır. İçinden ateşin yanıyor, üflemeyle de sönmüyor. Ne yapalım? Dönelim akıl, mantık dondurucusuna. Takalım fişini, bekleyelim gidişini.

Kalp krizi geçirir miyim?

30 yaşındayım, 2 yıl önce boşandım. Geçenlerde ilk kez ilişkiye girdim ama kalbim yerinden çıkacaktı. Kalp krizi geçirmekten korktum, normal mi?

CEVAP

Normal değerli okurum. Önce yavaş ol, “Ağır başlı” desinler. Kimler diyecek? Bulacağın partnerler. Onlar güven içinde, akıllarına uygun, iştahlarına doygun ziyafeti kuralına göre yesinler!!! Muhabbet yavaştan başlasın, aperatif olarak fıkralarla yola çıkılsın. Partnerin yanına gelince başını omuzuna yaslasın (Sen de yardım et). Avuçlarında elleri, dışarıdan bile belli olan kalp sesleri “Hadi başla” sinyalini verdi. Melul melul gözüne bakınca harekete geç, gerisini ona bırak. Sen yardımcı hakem ol yeter, kalbini de merak etme sağlam.

Nasıl yeneceğim?

29 yaşındayım. Günde 2-3 kere ilişkiye giriyorum. Duş aldıktan sonra tekrar istiyorum. Bu da 5-6’yı buluyor. Doyumsuzluğumu nasıl yenerim?

CEVAP

Değerli okurum, perhiz diye bir şey var. Perhiz için irade, irade için de güçlü kişilik denilen bir şey var. Sen bunları biliyor musun? Üçünden bir kokteyl yap. Sabah-akşam birer bardak iç. Afiyet olsun.

Evlensek sorun olur mu?

24 yaşındayım. Penisim sola doğru eğik. Bundan rahatsız oluyorum. Evlenince sorun olur mu, tedavisi yapılır mı?

CEVAP

Değerli okurum, birleşmeye engel olmuyorsa tedavisine gerek yok. Ama birleşmeye engel olacak kadar eğri ise ameliyatla düzeltiyor. Buna bir uzman hekimle karar verirsin.

Neden ilkinde kan yoktu?

24 yaşındayım, sevgilim çok seviyorum ama ilk ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi. 2 ve 3 gün sonraki ikinci ilişkimizde çok az kan geldi. Üçüncü ilişkimizde ise kan çoktu. İlkinde neden kan yoktu? Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, iki kez kan gelmiş, ne istiyorsun? Kan öyle düğmeye basınca akan bir sıvı değil. İlk gün kanayacak diye de bir kural yok. O gün zarın esnek saatine rastlamıştır. Bırak uyku kaçırmayı kızın hakkında olumsuz düşünürsen onu boş yere karalamanın vicdan azabını çekersin. Hele bir de evlenmeyeceksen burada acımasızlık ve bencillik söz konusu. Aşkta çıkarcılığın yeri yoktur.

Cinsel hayatım ne olur?

32 yaşındayım, psikolojik sorunlarım olduğu için bazı ilaçlar kullanıyorum. Bu ilaçlar cinsel soğukluk yaratır mı? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, önce psikolojik sorunları atlat. İlaca devam. Ama bağımlılık yapmasın. Asıl ilaç önce kendi iraden ve mantığın sonra çevrendir. Cinselliğin uzun yıllar sürecek. Bu psikolojik sorunların da 3-5 ay hadi 1 sene içinde geçmesi gerekir. Umarım geçici bir psikolojik sorundur.

Uzar mı?

17 yaşındayım. Penisim 11 santim. Sizce penisin ne kadar daha uzar?

CEVAP

Değerli okurum, 13-14’ü bulacağını sanıyorum. Sürpriz de yapabilir. 11 de yeterlidir. Kilo alma. Spor yap. Her şeyi de kafana takma.

Acaba hamile mi?

22 yaşındayım, 1 ay önce kız arkadaşımla ilişkiye girdik, ben boşaldım. Memelerinde ve karnında şişlik var. Bazen de midesi bulanıyor. Psikolojik mi yoksa kız hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, kız psikolojik etki altında kaldı. Sanki gebelik bulgularını üstüne aldı, öyle sanıyor. İşinize bakın.

Kız arkadaşım sürekli “Erken” diyor

22 yaşındayım, kız arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz. Ben artık cinselliği yaşamak istiyorum. Ama kız arkadaşım “Erken” diyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşından yana tavır koyuyorum. O haklı. İlişkiniz böyle devam etsin. Sevginiz pekişsip koyulaşsın. Zaman size aydınlık ve doğru yolları gösterecektir. Ama okul varsa önce okul sonra meslek, ekonomik ve sosyal bağımsızlık en sonunda da evlilik.

Cinsellikten uzak duruyorum

17 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaktan zevk alamıyorum. Boşalmaya yakın heyecanım gidiyor. Birkaç kez kızlarla ilişkiye girdim. Artık cinsellikten uzak duruyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, çok üzerine gitme ve çok da uzak durma. Daha yaşın ne ki? Birkaç kız arkadaşı nereden ve nasıl buldun? Bu yaşta el çabukluğu marifet maşallah! Dualarım seninle. Hayatta her istediğin yolunda gider inşallah.

Her gün beni sıkıyor

22 yaşında kızım. Nişanlımla her gün ilişkiye giriyoruz. Artık iğrenmeye başladım. “Azaltalım” diyorum, oralı olmuyor. Bunun bir çaresi yok mu?

CEVAP

Sevgili okurum, yakında temel direk cinsellik çökecek. Ne oldu bizim cinsellik diye arayacaksınız. Gidişat öyle görünüyor. Bu iş bana her yönüyle garip ve ters geldi. Geleceğiniz için kuşkularım var.

Nişanlım gebe mi?

1 ay önce nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. O günden beri kız adet görümyor, mide bulantısı var. Geçen gece kan görmüş. Acaba gebe kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, sorunları parça parça çözmeye çalışın. Gebelik bir testle anlaşılır. Gerekirse yaptırırsınız.

GÜNÜN SÖZÜ

Neşe ile keder geçimsiz iki kardeş gibidir. Aynı bedende yaşarlar ama kendilerine zarar verirler. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder